HomeActualitateMai mulţi deţinuţi de la Rahova, asfixiaţi după ce...

Mai mulţi deţinuţi de la Rahova, asfixiaţi după ce au petrecut noaptea în celulă cu Felix!

În timp ce românii dormeau liniştiţi, desfăceau a patra sticlă de şampanie sau storceau batista plină cu lacrimi, de mila lui Gâdea şi a celorlalţi distruşi rămaşi în stradă de la Antena 3, la penitenciarul Rahova era cât pe ce să se petreacă o dramă. Mai mulţi deţinuţi închişi în celula unde fusese adus Dan Voiculescu au început, pe la ora 3 dimineaţa, să bată în uşă, implorându-l pe gardian să deschidă. Imediat s-au sesizat forţele de ordine şi deţinuţii au fost scoşi, mai mult morţi decât vii.

Din fericire, serviciul de ambulanţă SMURD s-a prezentat la timp pentru a le acorda primul ajutor, salvându-le, astfel, viaţa. A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor, întrucât, din cauza panicii, un alt deţinut se blocase în stinghiile de la pat şi a trebuit descarcerat. „A fost măcel, dom’le, a mărturisit salvatorilor unul dintre supravieţuitorii tragediei. Numai imaginaţi-vă, Varanul a mâncat alaltăieri varză cu cârnaţi, iar ieri seară, la Rahova, fiindcă a fost vineri, a mâncat şi fasole. Vă daţi seama ce combinaţie a ieşit? Mă şi mir cum de mai sunt în viaţă, am avut zile, ce să mai discutăm!”.

Avocatul Mateuţ a prins imediat ideea din zbor şi a declarat că ştie cum îl va scoate pe Voiculescu din închisoare: „Nu vom apela la tertipuri ieftine, că s-a îmbolnăvit, că are cancer, că are ciroză sau că nu poate suporta regimul penitenciar! Vom veni cu o iniţiativă cu totul nouă în justiţia românească: voi cere eliberarea clientului meu pentru că, atâta timp cât el va sta după gratii, ceilalţi deţinuţi n-o să poată suporta regimul penitenciar. Sunt totuşi zece ani, vreţi să-i gazeze Felix pe toţi colegii de celulă, să nu mai avem picior de puşcăriaş în România?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare