HomeActualitateMăicuțele se feresc de CARD ca de DRAC!

Măicuțele se feresc de CARD ca de DRAC!

Dintr-un motiv simplu și destul de adevărat, măicuțele din mai multe lăcașuri sfânte, nu doresc cardul de sănătate pe motiv că acest cuvânt, CARD, invers se citește DRAC. Singurele măicuțe din România care nu au avut nimic împotriva acestor carduri sunt cele din Harghita și Covasna care, până acum, nu au reușit o traducere satanică.

"Noi credem că acele carduri de sănătate au fost inventate de Kelemen Hunor. După care, a pus românii să citească invers, ca să facă mișto de ei." declară o maică stareță. Victor Ponta a fost îngrijorat de situație și a precizat: "Cred că o să scoatem cuvântul 'CARD' (de sănătate) și îl vom înlocui prin cuvântul 'APAEȚ' (la sănătate). Acest 'apaeț' noi îl folosim de ani de zile în emisiuni politice, la radio, prin presă, iar toată lumea e fericită. Merge foarte bine și în campanie. O să vedeți după alegeri."

La auzul veștii, contra-candidatul său politic, Iohannis, a ripostat: "Este card și rămâne card. Cum adică să schimbe Ponta cuvântul? Dacă va face așa, vom ieși în stradă cu bannere pe care vom scrie 'Ponta, Eluob! ' La tot acest scandal spiritualo-masonico-politico-absurd, au existat și păreri pro. De exemplu, Adrian Năstase, care a primit cu brațele deschise cardul de sănătate. "Nu contează cum se citește cuvântul CARD. Mie îmi place și normal și invers."

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare