HomeActualitateMalahia NU te bagă-n boală

Malahia NU te bagă-n boală

Ba mai mult, te și scoate, zic cercetătorii australieni, pe care-i credem că nu-s decât puțin britanici. Cu toate că reprezentanții BOR susțin sus și tare că malahia te bagă-n boli necurate, din care nu te scot nici sute de donații, australienii au descoperit că omul poate să prevină cancerul de prostată cu mâna lui, dacă-și face treaba cu religiozitate, de cinci-şase ori pe săptămână.

Așa cum ne-am obișnuit, religia și știința sunt iar părtașele unui război ancestral. O reeditare a poveștii lui Galileo Galilei, care cel mai probabil a zis că „pământul e rotund. Și faceți una mică-n fiecare zi”. De data asta războiul dintre cele două lumi va atinge cote universale. Papa Benedict va spune-n toate limbile pământului, în timpul slujbei de la Vatican, „nu masturbării!”, Patriarhul Daniel le va spune românilor la inaugurarea Catedralei Mântuirii Neamului că nu reușeau să facă o așa de mare și de frumoasă construcție dacă o frecau de șase ori pe săptămână, iar în statele mai puțin religioase un simplu „eh!” o să fie de ajuns.

Pe meleagurile naționale o să vuiască lumea. Îi vor controla babele pe bărbați de păr în palmă, orbu’ găinii și „uitare”, acestea fiind printre cele mai vizibile semne ale bolnavilor de malahie. Dar cercetătorii ne asigură. Masturbarea și vinul roșu previn apariția cancerului de prostată cu până la 37%. Cum românul a tot băut, asumat, acum să-și asume și celelalte momente de vindecare. Ce n-au descoperit încă cercetătorii e dacă femeile se vindecă de ceva masturbând bărbați, interesantă fiind o statistică a angajatelor sex-shopurilor și cântărețelor din România bolnave de… orice.

Nu știu dacă-i cineva capabil să-i contrazică pe cercetătorii australieni. Priviți doar scena politică din ultimii 23 de ani. Câți au cancer de prostată?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare