Mamaia sau Vama Veche? Vezi care sunt ofertele care te-aşteaptă în luna iunie pe litoralul românesc!

de Academia Cațavencu , 06 iunie 2020

Mamaia sau Vama Veche? O întrebare pe care ţi-o pui şi în perspectiva acestei prime luni de oportunități în materia distracțiilor la mare. Ţinând cont de posibilităţile tale de entertainment, trebuie să ai mare grijă în ce staţie te cobori cu geamantanele sau în ce locaţie îţi plăteşti taxele de parcare. Funcţie nu doar de banii din buzunar, iată doar câteva diferenţe între turiştii din Vama Veche şi cei din Mamaia:

1. În timp ce în Vama Veche sunt valuri, în Mamaia e valuri.

2. În Mamaia, un tatuaj cu „Te iubesc, prinţesa mea!”, costă 200 de lei. În Vama Veche, cu 200 de lei, iubeşti 3 zile pe plajă o prinţesă tatuată şi îţi mai rămân şi bani pentru o vizită la dermato – venerice.

3. La Mamaia se face topless de fiţă. La Vama Veche – din cauza faptului că banii de sutien s-au băut din prima seară.

4. Toţi cei cu bani merg în Mamaia. Toţi cei cu facultate în curs şi în recurs merg la Vama Veche.

5. Cei din Vama Veche se cred binecuvântaţi că au discoteci pe toată plaja. Şi asta pentru că ei nu ştiu un lucru: patronii cluburilor sunt de fapt din Mamaia.

6. În timp ce la Mamaia, apa mării e mai curată decât în altă parte, în Vama Veche se spune că apa mării e mai călduţă decât în cealaltă noapte.

7. La Mamaia, uşa camerei de hotel se deschide cu cardul. În Vama Veche doar tragi de fermoar.

8. Mamaia oferă bărcuţe pentru turiştii străini. Vama Veche n-are nevoie, acolo turiştii oricum se dau în bărci.

9. În Vama Veche, un peşte bine făcut te costă 20 de lei. La Mamaia, peştele te costă 20 de procente din tariful fetei de care te îndrăgosteşti o noapte prin Loft.

În atare condiţii, vă urăm distracţie făină pe litoral! Nisipurile de Aur vă aşteaptă!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  08 iunie 2020 12:41

  CAND VAD CA SE DUCE LUMEA LA MUNTE , CU TELECABINA , LA BUSTENI , SUS PE MUNTE , ZAU CA-MI VINE SI MIE SA PLEC , LA MUNTE DAR NU SE POATE ! SE AUDE O VOCE , CARE ZICE STAI ACASA ! CE SA FAC ? ANUL ACESTA 2020 , STAU ACASA !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  06 iunie 2020 14:44

  NUMAI , LA VARFUL OMUL , WEATHER , INDICA TEMPERATURA DE 13 GRADE CELSIUS . PE MSN , NU AM GASIT VARFUL OMUL . PE WEATHER , INDICA , OMU , 13 GRADE CELSIUS .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  06 iunie 2020 14:10

  LA VARFUL OMUL , WEATHER , SUNT DOAR 13 GRADE CELSIUS ! NU SE POATE FACE PLAJA , DEOARECE , ESTE FOARTE RECE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  06 iunie 2020 13:40

  S-A DESCHIS SI TELECABINA , LA BUSTENI , ASTAZI 06 IUNIE 2020 , IAR SUS PE MUNTE ESTE SOARE , DAR NU SE POATE FACE PLAJA , DEOARECE TEMPERATURA ESTE CIRCA 9-10 GRADE CELSIUS , IAR JOS LA POALELE MUNTELUI , SUNT CIRCA 19 GRADE CELSIUS . MA UIT PE IMAGINILE DE LA MUNTE , PE , WEBCAM TELECABINA BUSTENI , SAU PE , WEBCAM COTA 2000 SINAIA , SI SE VAD IMAGINI SPLENDITE , DE SUS DE PE MUNTE . DAR PENTRU A MERGE SUS LA MUNTE , CU TELECABINA , SE POARTA MASCA .

  raspunde comentariului
+