HomeActualitateMeciul secolului în boxul feminin: Monica Macovei vs Elena...

Meciul secolului în boxul feminin: Monica Macovei vs Elena Udrea

Noua alianță de centru-dreapta-stânga-sus-jos a României, ARD, va fi, în această toamnă, arena unui meci de box feminin colosal, probabil duelul secolului, între Monica Macovei și Elena Udrea. Proaspăt unsă în funcția de șefă a Comisiei de Etică a alianței, Monica Macovei ar fi declarat, conform unor surse ale jurnaliștilor de la Evenimentul zilei, că nu vrea ca Elena Udrea să candideze la parlamentare pentru că așa vor mușchii ei. Vă prezentăm, în continuare, avancronica acestui „catfight” dintre cele două dame ale PDL.

Monica Macovei: În colţul din dreapta al ringului va fi prezentă doamna Macovei, alias Comisarul, acest cerber etic al pedeliștilor, care a băgat spaima în toată Europa, din Franța până-n Bulgaria. Atuul ei principal este vocea pițigăiată și tonul grav, cu care a reușit să-i bage în sperieți până și pe Mircea Badea ori Victor Ciutacu. Recent a început și ofensiva pe partea glossy împotriva Elenei Udrea, după ce a fost fotomodel într-un pictorial incendiar.

Elena Udrea: Minunea blondă a PDL-ului, poreclită Nuți din Pleșcoi, Elena Udrea șade încă tăcută și timidă în colțul din stânga al ringului, așteptând momentul potrivit pentru contraatac. Lovește foarte penetrant pe partea economică direct, și dacă se supărăn îi lasă pe toți intelectualii aciuați prin Modrogan fără niciun sfanț. Mai mult, sigur mai are încă bucurii pe la matrozul Băse, singurul care ar putea să-i taie macaroana Monicăi Macovei.

Arbitru: Un asemenea meci tensionat nu ar putea fi arbitrat decât de Traian Băsescu.

Previziunile AC: Oricât s-ar duela cele două sportive în luptă dreaptă, tot Băse va fi cel care va decide câștigătoarea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare