HomeActualitateMeciurile de la Iași din cadrul etapei zonale a...

Meciurile de la Iași din cadrul etapei zonale a cupei Ministerului Educației Naționale la fotbal au fost amânate din cauza vremii

În perioada 21-24 martie s-a desfășurat etapa  zonală a Cupei Ministerului Educației Naționale la fotbal 2013. În timp ce la Pitești, București și Târgu-Mureș s-au disputat meciurile care au desemnat câstigătorii fazei zonale, partidele de la Iași au fost reprogramate, din cauza vremii nefavorabile, pentru perioada 28-30 martie. Deocamdată, echipele câștigatoare în această etapă sunt: Liceul Tehnologic Auto Craiova pentru zona II Pitești , Liceul Teoretic Benjamin Franklin pentru zona III București, respectiv Colegiul Național Arany János Salonta pentru zona IV Târgu-Mureș.

Semifinalele și finală mică pentru băieți se vor desfășura, în 4 aprilie, la baza FRF de la Buftea, iar în aceeași zi, la Liceul „Mircea Eliade”, din Bucuresti, vor avea loc semifinalele și finală mică pentru echipele de fete. Finala, atât la băieți, cât și la fete, este programată pentru 5 aprilie, începând cu ora 12, pe stadionul Rapid sau Dinamo. Echipa câștigătoare va participa, în premieră pentru România, la Campionatele Mondiale Școlare din Bordeaux, Franța, în perioada 14-22 aprilie.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare