HomeActualitateMerkelizarea și hollandizarea cioloșului mioritic

Merkelizarea și hollandizarea cioloșului mioritic

Începutul anului în politica externă românească fu extrem de abrupt și deosebit de contraproductiv. Fiind prea ocupat cu explorarea dormitorului de 500 de mp al viluței de protocol, sasul Klaus l-a expediat pe dacul Dacian la produs peste gard, respectiv la întărirea relațiilor externe ale țărișoarei. Și în vreme ce sasul cotrocean se juca cu Mahalache de-a președinția, bietul Dacian încasa croșee în barbă în numele poporului.

Primul popas executat în Germania a fost deosebit de productiv. Primit de cancelarul Merkel cu fastul cuvenit lăptarului care a întârziat comanda, micul dac cultivator de ceapă a fost expus indecent într-o conferință de presă în care Cancelarul Europei a făcut precizări nesimțite. Femeia a declarat că primirea țărișoarei noastre în spațiul vital al marelui Reich European este o chestiune care n-are legătură cu prevederile tratatului de aderare, ci cu organele de reproducere ale statelor cu putere de decizie, respectiv urmașii lui alde Hitler și Robespierre. Doamna cancelar a recunoscut că, împreună cu aliatul ei Hollande, a luat decizia de a împărți refugiații musulmani în țările europene cu japca, adică peste voința țărilor, dar aceasta s-a produs doar pentru că: a) a găsit fraieri care să accepte, unul fiind sasul cotrocean și b) solidaritatea europeană trebuie impusă. Azi, mâine, chiar cu forța unor Panzere dacă e cazul. Mulțumim lui Dumnezeu, deocamdată nu e cazul, că fraieri care să pună nasul în pământ și să accepte invazia refugiaților chemați de Frau Merkel se mai găsesc. Deci, fără refugiați nu avem Schengen, a conchis cancelarul și a pus punct. Dacian a tăcut demn și n-a scos o vorbă despre încălcarea grosolană a legislației europene, despre nesimțirea cuplului de comici Merkel – Hollande, care invită musafiri la ei dar îi cazează la tine sau despre faptul că României i-a mai rămas puțină suveranitate care să-i permită să ia decizii cu privire la acceptarea unor populații străine pe teritoriul său. Tăcerea adâncă a lui Dacian semăna cu cea a lui Klaus. Doar că, spre deosebire de a sasului, a lui Dacian nu zâmbea tâmp și era situată la o înălțime mai mică.

La Paris, a doua țară a lui Dacian având în vedere că nevasta lui este cetățeana lor, treaba a fost încă și mai jenantă pentru țărișoara noastră. Hollande a deschis scorul cu promisiunea că românii de etnie romă care execută afaceri umanitare și  pe alocuri găinărești pe seama fraierilor cu cetățenie franceză trebuie expulzați în România. Direct și fără altă introducere, doar cu o precizare. Și anume că lucrarea se va derula după ce Franța va ajuta România să îndeplinească condițiile economice și sociale pentru integrarea acestora. Direct în meclă! Dacian a tăcut frumos și de această dată. Cu un milion de islamiști chitiți să facă Allahu Akbar cu grenade de mână prin țările Europei socialistul Hollande vorbea despre romi, iar Dacian contempla admirativ. Că vorba aia, tehnocratu’ n-are mamă, n-are tată, n-are patrie. Și ca atare, nici organ să riposteze.

Concluzia, după ce scanezi un pic și presa externă, este aceea că Europa este de fapt o colonie franco-germană, că Uniunea Europeană din documente nu-i tot aia cu cea de la sol și că, având în vedere cine ne conduce, nu ne mai rămâne decât să declarăm război americanilor și să ne predăm.

PS Ne-a șoptit o păsărică cuibărită pe veranda lui Dacian că la sfârșitul anului trecut, când sasul român Klaus o tăiase în US la odihnă, vecinii de la răsărit ne-au făcut o vizită cibernetică ostilă. Anterior băieții lui Stalin dădură iama și prin www-ul german, fapt dezvăluit de curând de presă. Guvernul Dacianului șade și contemplă războiul electronic, dar refuză să dea o ordonanță de urgență pusă în acord cu decizia Curții Constituționale pentru a implementa rapid legea securității cibernetice. Oare de ce? 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare