HomeActualitateMihai Eminescu pe înțelesul lui Marean Vanghelie

Mihai Eminescu pe înțelesul lui Marean Vanghelie

Iată o scrisoare pe care nu i-o voi expedia lui Marean Vanghelie, în care vreau să-i explic care e faza cu Mihai Eminescu.

Haules baules, faraoane,

Hai să-ți zic care-i șmenu’ cu haladitu’ ăsta de Eminescu. Și, pentru că nu-s nasol, nici n-o să-ți dau niște testuri din chestia asta. Mă gândeam că, fiind primarele la Sectorul 5, care este, n-are băiatu’ timp în ceasu’ Rolecs de la mână să mai intre și pe Goagăl, nu?

Mihai Eminescu (fii atent, în gașcă nu-i ziceau Miță sau Mișu) e un barosan al literaturii noastre care a scris multe almanahe. Le plac sau nu le plac de el, unii vrea chiar să spună că Eminescu ar fi chiar cel mai barosan dintre barosani, cu talent fără număr! Deci să nu-l confunzi cu vreun „pianist”cu numele Mihai Eminescu din Ferentari, că ăsta a fost poet.

Nu i-a prea plăcut distracția și nu a participat pe la vanghelioanele vremii.

A avut și el totuși un fel de gagică, Veronica o chema, da’ panarama l-a cam ejaculat din viața ei, la fel cum au vrut ăștia să te ejaculeze din PSD, dacă nu erai tare și bun. Deci, bucură-te, Mareane, că Oana ta nu e ca Veronica, și mai recită-i și tu din când în când, așa cum știi tu mai bine, „Floare albastră” sau „Atât de fragedă”.

Și, frățicule, să știi că a belit-o cam nașpa Eminescu și s-a scrântit complet de la sifilis, n-a murit așa mișto ca Păunescu sau Nicolaescu, cu burdihanele umplute și cu statui ridicate.

PeSe Nu știu cu cine a votat Eminescu pe 9 decembrie, dar dacă a fost Dragnea la butoane și prin Botoșani e clar, care este, nu?

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare