HomeActualitateMii de teleormăneni s-au trecut pe petiţia lui Gâdea...

Mii de teleormăneni s-au trecut pe petiţia lui Gâdea fiindcă li s-a spus că e acatist online

Recent, Gâdea, Badea şi cu Ursu – ştiu, sună ca începutul unui banc cu proşti şi chiar aşa şi e – au iniţiat o serie de petiţii, scriind pagini întregi când puteau să se rezume la două cuvinte: „Jos Băsescu!”. Disperarea lor e lesne de înţeles: dacă intră Voiculescu la puşcărie, Badea rămâne pe drumuri, cu doi copii mici pe cap – el şi bebeluşul, Ursu pleacă la altă menajerie, iar Gâdea o să moară de foame, fiindcă buzele lui sunt ca dinţii iepurilor: cresc permanent şi, dacă nu pupă-n cur fără oprire pe cineva, riscă să-l sufoce.

Petiţiile lansate de antenişti au avut un deosebit succes, fiind semnate până acum de sute de mii de oameni. Totuşi, se pare că s-au comis şi numeroase fraude, mulţi dintre semnatari bifând de mai multe ori petiţia, pentru că aşa a vrut aipiu’ lor. O situaţie şi mai bizară ne-a fost semnalată de un grup de cetăţeni din Teleorman. Aceştia susţin că ar fi semnat din greşeală petiţia lui Gâdea, după ce primarul le-a spus că n-ar fi petiţie, ci acatist online.

„Noi suntem oameni bătrâni şi ne deplasăm greu, a precizat un teleormănean. Nici la biserică nu mai putem merge, aşa că mai rugăm pe cineva să ne ducă acatistele, ca să le citească părintele. Când a venit dom’ primar cu leptopu şi ne-a zis că trebuie să ne trecem acolo, noi am crezut că-i acatist online şi i-am trecut pe listă şi pe toţi viii cunoscuţi, şi pe morţi, până la al şaptelea neam, de s-au adunat câteva mii de semnături numai în satul nostru. Şi dom’ primar ne-a promis că, dacă suntem cuminţi, ne mai aduce o dată leptopu’, să dăm acatist online şi în mai, la referendum. Noi ne bucurăm tare mult, că acatistele online e gratis, păi ştiţi cât ne-ar fi luat taica popa să ne citească toţi morţii?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare