HomeActualitateMilioane de infractori din toată lumea au solicitat cetăţenia...

Milioane de infractori din toată lumea au solicitat cetăţenia română!

Modificările aduse Codului Penal au efecte nebănuite. Potrivit unor surse oficiale, se pare că, auzind ce glume de pedepse prevede noul Cod, infractori din întreaga lume ar fi solicitat cetăţenia română şi, implicit, dreptul de a fi judecaţi de o instanţă de la noi. La ora când scriem aceste rânduri, deja ambasadele şi consulatele României din Statele Unite, ţările UE, Rusia, China şi chiar şi Coreea de Nord sunt asaltate de avocaţii deţinuţilor, care solicită, în numele clienţilor lor, cetăţenia română. Am reuşit, prin metode specifice, să luăm legătura cu câţiva dintre infractorii care doresc să devină cetăţeni cu acte în regulă ai ţării noastre şi iată ce ne-au declarat aceştia:

Jeremiah Johnson, Alabama, SUA, 250 de ani de închisoare, fără drept de eliberare condiţionată fiindcă şi-a împuşcat soacra: „Mie mi s-a făcut o nedreptate. În loc să mi se ridice statuie, c-am scăpat lumea de o scorpie, m-au ridicat pe mine şi mi-au spus că-mi dau drumul prin 2260, aşa. Nu e corect! Dacă eram în România luam cel mult cinci ani de arest la domiciliu, ba din câte am înţeles de la avocatul meu, statul îmi dădea şi un apartament cu trei camere confort I, întrucât eu locuiam într-o rulotă şi aş fi fost foarte strâmtorat”.

John Milton-Hawkes, Illinois, SUA, 10 ani de închisoare pentru omor din culpă, după ce a călcat un om cu maşina: „Era o babetă care oricum nu mai apuca următoarea pensie, aşa că de ce mi-au dat zece ani? În România am înţeles că luam sigur cu suspendare şi mă făceau şi prezentator TV”.

Bernie Madoff, New York, SUA, 150 de ani de închisoare pentru fraude bancare: „Pedeapsa care mi s-a dat este absurdă. Ştiu că la voi este un domn, Nastase sau ceva de genul ăsta, care a delapidat de vreo două ori mai multe miliarde decât mine şi face doar câteva luni de închisoare. Şi toate astea de ce? Pentru că el este român, iar eu sunt american? Fuck US! Long live Romania!”

Wunther Kilde, Munchen, Germania, 20 de ani de închisoare pentru pedofilie: „Am înţeles că în România un tânăr care a ucis o fetiţă tocmai a fost scos din închisoare şi dus într-un centru de minori. Păi ăsta e visul oricărui pedofil! Lăsaţi-mă să devin cetăţean român! Puteţi să-mi spuneţi Vasile!”

Ciu Ciu Ban, Shanghai, China, condamnat la moarte pentru delapidare: „Ţe se întâmplă? Eu sunt un prosper om de afaţeri si chiar nu stiu ţe s-a facut cu banii. Nu i-am furat eu, zur! Si nu e corect: aveţi in Romania atâţia ministri care au delapidat si au primit doar arest la domiţiliu. Pe mine de ţe sa ma omoare? Vreau sa devin ţeţătean roman, fiindca am deza rude in Romania. O sa deschid un stand de chilotzi la Dragonul Rosu si o sa traiesc fericit! Romania, te iubesc!”

Ma Tzu Gol, Phenian, Coreea de Nord, 20 de ani de închisoare pentru furt: „N-am furat, pe cuvânt! Am luat de foame! Si vreau sa fiu inchis in Romania, am intzeles ca deţinuţii au parte acolo de trei mese calde pe zi! Va rog io, nu putetzi aranja sa primesc inchisoare pe viatza la Zilava sau Poarta Alba?”

Adevăratul nepot al lui Râmaru: „Domnule, bunicul a avut mare ghinion. Dacă ştia c-o să vină ăştia să schimbe Codul Penal, credeţi că se mai apuca de omorât pe vremea lui Ceauşescu? Mai aştepta şi el vreo 40 de ani şi omora acum! Sigur era judecat în stare de libertate, ca Cioacă, stătea ca boierul acasă, dormea ziua, iar noaptea pleca pe străzi, să dea în cap la lume. La cât de buni sunt guvernanţii de azi cu infractorii sigur i-ar fi oferit şi sporuri de noapte!”.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare