Militar american: ”Pe traseu am rămas așa repede fără ceasuri, încât am crezut că ne-au invadat deja rușii!”

de Spartakus , 15 mai 2015
Militar american: ”Pe traseu am rămas așa repede fără ceasuri, încât am crezut că ne-au invadat deja rușii!”

Mult mediatizatul ”Marș al Cavaleriei”, organizat de forțele NATO, a constituit un frumos prilej de a arăta trupelor Alianței câteva dintre obiceiurile noastre tradiționale, ca de pildă făcutul cu mâna, simultan cu datul mărunt din buze. Evenimentul ar fi fost un succes deplin, dacă nu interveneau o serie de incidente care au alarmat soldații americani prezenți la exercițiu.

Astfel, după ce au salutat mulțimea entuziastă, ieșită din cârciumile, cluburile de păcănele și veceurile din fundul curții de pe traseu, mai mulți militari americani au constatat că le-au dispărut ceasurile. ”Câteva zeci de militari s-au plâns că au rămas fără ceasuri și atunci am declarat stare de alarmă, fiind convins că rușii ne-au invadat deja, pentru că numai ei au astfel de obiceiuri proaste”, a declarat un general american. Din fericire, spaimele s-au dovedit neîntemeiate după ce polițiștii au recuperat o bună parte dintre obiectele dispărute, de pe mânuțele bronzate ale unor domni, doamne și puradei care erau foarte departe de fizionomia slavă.

În replică, mai mulți cetățeni bronzați, prinși cu ceasurile la mână, s-au apărat, susținând că au fost induși în eroare: ”Noi când am auzitără că e marșul cavaleriei am venit să ciordim măcar șasă cai frumoși. Și când colo, canci cai, că aștia avea numai tancuri! Le-am fi ciorditără și p-astea, dar are o sută de tone unul, cum naiba să cărăm așa ceva, când noi nu suntem în stare să ridicăm măcar o sapă?”, a precizat unul dintre ei, care s-a declarat un mare fan al americanilor, lucru dovedit și de faptul că îl cheamă Nixon, fiind fiu al lui Kennedy și al Pamelei Suelen.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • terente

    15 mai 2015 16:12

    Ăștia n-au de mult ceasuri... altfel știau că trebuia să fi venit acu 70 de ani...

    raspunde comentariului
+