HomeActualitateMinune la Catedrală! După ce au fost stropiți cu...

Minune la Catedrală! După ce au fost stropiți cu aghiasmă de PF Daniel și Teodosie, cinci maidanezi au început să toarne la Securitate!

Minune la Catedrala Mântuirii Neamului, în timpul participării la slujba de duminică! După ce au fost stropiți cu aghiasmă de către PF Daniel și de către Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, invitatul de onoare la obișnuitul eveniment săptămânal, cinci maidanezi s-au îmbarcat într-un Uber și au demarat în trombă către Direcția Centrală de Informații a SRI. Conform taximetristului, comunitarii au afișat pe toată durata drumului niște mine preocupate, solicitându-i conducătorului auto să aleagă calea cea mai rapidă către sediul S.R.I, pe motiv că trebuie să își îndeplinească datoria cetățenească de a raporta organelor fapte, persoane și împrejurări de natură a pune în pericol ordinea și siguranța națională.

Informația halucinantă ne-a fost confirmată pe surse de chiar ofițerul de serviciu aflat la post, la ghișeul de relații publice în data de 9 august. Potrivit acestuia, cei cinci comunitari s-au recomandat ca fiind sursele Nache, Tache, Sache, Lache și Lăbache, cerând să fie puși în legătură cu un superior ierarhic pentru a depune câteva note informative legate de atitudinea obscurantistă și activitatea dușmănoasă a unor enoriași prezenți, în cadrul zilelor ușilor deschise la altarul Catedralei Mântuirii Neamului, la slujba religioasă oficiată de colegul Mache la U.M 0666 B.O.R Constanța, sub supravegherea Patriarhului Daniel.

Angajatul S.R.I s-a ferit să ofere detalii suplimentare asupra episodului cu pricina, însă s-a declarat complet stupefiat de ce se întâmplă în aceste zile în Capitală, cu atât mai mult cu cât, în numai două zile, s-au primit la sediul instituției sute de sesizări potrivit cărora sute de animale de companie, pisici, câini, porcușori de Guineea, papagali, canari și dihori, s-au prezentat în comandouri la locuințele bucureștenilor, solicitându-le imperativ să-și plătească contribuțiile bisericești și să doneze bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare