HomeActualitateMiracol: În Teleorman, procentul copiilor înscriși la ora de...

Miracol: În Teleorman, procentul copiilor înscriși la ora de Religie a depășit 150%!

Cifrele raportate de BOR în privința școlarilor înscriși la ora de Religie depășesc orice așteptări, deși nu se știe dacă micuții au optat pentru aceasta fiindcă le era teamă să nu-i pedepsească Doamne-Doamne la Capacitate sau la Bac ori fiindcă au vrut ca media 10 la Religie să mai atenueze mediile de 4 pe linie la Română, Mate, Istorie, Geografie etc.

Un mare rol în acest succes l-a avut, desigur, și inițiativa PF Daniel de a difuza, cu sprijinul direct al tovarășilor din CNA, spoturi non-stop pentru promovarea Religiei în școli. Școlarii, mai ales cei din sud, unde soarele bate mai puternic, iar pielea micuților e mai bronzată, au fost realmente fascinați de apariția lui Connect-R și au optat categoric pentru Religie, cu speranța că-ntr-o zi o să le dea și lor Doamne-Doamne gagici la greu, pileală, iarbă și alte motive să nu doarmă vara.

În unele județe, rezultatele sunt mai mult decât excepționale. În Teleorman, de pildă, preoții raportează miracole peste miracole, transmițând la cartierul general de pe Dealul Mitropoliei că procentul copiilor încriși la ora de Religie a fost de 150%: ”A fost un triumf, părinții s-au înghesuit să-și înscrie odraslele. Au venit nu doar copii din zilele noastre, ci și copii care, din cauza ciumei, a foametei, a invaziilor turcești, n-au putut beneficia de o educație religioasă adecvată, acum o mie de ani, de pildă. Bineînțeles că i-am înscris pe toți, să vedem, crapă Darwin și cu Mândruță de necaz?”, ne-a declarat părintele Malthusenie.

Se pare că preafericitul Daniel a devenit, la aflarea rezultatelor, deja exagerat de fericit și a anunțat că, în cinstea acestei vești, va mai înălța un etaj la Catedrală și va distribui fiecărui paroh din Teleorman câte un Mercedes S-Class, să le poarte noroc la clasa pregătitoare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare