Miracol: Oprescu a început să-şi simtă iar degetele după ce a atins o bancnotă de 500 de euro!

de Spartakus , 27 septembrie 2015
Miracol: Oprescu a început să-şi simtă iar degetele după ce a atins o bancnotă de 500 de euro!

Dus de urgenţă la Spitalul Municipal, după ce Avocatul Poporului Îmbuibat, Victor Ciorbea, a declarat că se află în stare gravă, Sorin Oprescu a fost supus unui set de investigaţii amănunţite. În urma analizelor efectuate, medicii au ajuns la concluzia că, într-adevăr, pacientul e la un pas de moarte şi trebuie scos urgent din puşcărie, că-i rămâne iahtul din Grecia orfan. “Precum se ştie, domnul Oprescu are diabet şi nu a mâncat nimic de la închisoare, fiindcă aici zici că-s nebuni, servesc numai baclavale, amandine, tort Joffre, cum să-i dai unui bolnav de diabet aşa ceva? În consecinţă, familia domnului Oprescu – nu famiglia, că aia deja e jumate la puşcărie, familia lui adevărată, i-a tot adus pachete cu mâncare, dar acum i s-a terminat cota şi ce să facă, să-l lase să moară de foame? Dacă nu-l internăm cât mai repede în spital, o să piară de inaniţie”, a declarat domnul Ciorbea. Ca atare, la insistenţele sale, Oprescu a fost dus la Municipal. Însă, în ciuda îngrijirilor medicale, el nu părea să dea semne de însănătoşire: era tot mai palid, nu-şi mai simţea, în continuare, degetele şi începuse să nu-şi mai simtă nici mâinile, nici picioarele, nici altea alea, riscând să devină nesimţit total. Până când un fost coleg de la acest spital, ştiind ce-i place cel mai mult lui Sorin, a avut ideea să scoată din buzunar o bancnotă de 500 de euro, abia primită de la un pacient. Şi miracolul s-a produs: în clipa în care a atins bancnota, Sorin Oprescu şi-a revenit pe dată, i-a revenit culoarea în obraji, a început iar să-şi simtă degetele, ba chiar a început să le frece unele de altele, aluziv, cum le făcea, înainte, la pacienţi din spital şi la clienţii din Primărie. “Este o adevărată minune, a precizat Ciorbea. O să cer ca domnul Oprescu să rămână internat la Municipal, pentru că la Rahova nu găseşti bancnote din astea nici la directorul închisorii”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Florin

  29 septembrie 2015 19:22

  O sa-l vezi pe base la bulau cind o sa-mi vad eu ceafa. Cu un DNA care face politie politica si un occident care apara infractorii pentru ca l-a slujit fara sa comenteze? imi vine sa rid cind vad citi romoni nu s-au prins inca cum sta treaba. Somn usor si visati frumos in continuare.

  raspunde comentariului
 • am mai spus-o,

  28 septembrie 2015 13:01

  banditul asta fuge cat de curand printre berbecuti. Cat despre avocatul boborului, se pare ca zilele trecute a primit o fonctie externa, probabil la schimb cu salvarea preacinstitului....

  raspunde comentariului
 • 500 de euro e mult

  28 septembrie 2015 1:31

  Nu se gaseste coupura asta peste tot . Dar se poate incerca cu o bancnota de 385 de Euro .

  raspunde comentariului
 • hefzii

  27 septembrie 2015 14:46

  S-a dus unde unde a fost sustinut de complicii lui si nu unde ar merita, si nici unde doresc acesti pretini ai lui sa-l vada. In acest moment mii de persoane se roaga. In acest moment sute sau mi de persoane complice sau implicate in infractiuni cu acest puscarias se roaga. Nu se roaga insa ca acest infractor sa traiasca se roaga ca sa opresu sa crape, ca sa nu apuce sa sifoneze tot ce stie, si sa-i traga si pe ei la puscarie... De aceaia puscariabili se zvarcolesc si arunca in joc toate resursele de care dispun in absolut toate structurile statului.... Findca daca s-ar aplica legile efectiv in romania ar fi necesar sa se mai construiasca inca cel putin 500 000 de locuri la peliprava. Daca luati toti spagarii din primariile romaniei toate cadrele medicale pe cei din invatamant din justitie din vami din politie, si din absolut toate institutiile staului si nu numai...cum ar fi inspectori, ingineri constructori, patronii si directorii din unitatile de productie alimentara, medicante, farmacii, regii etc se depasete milionul de puscariabili. Si stiti care e culmea ca toti acestia ar considera ca oprescu merita macar vreo 10-20 de ani de puscarie...- Deci multa sanatata dom primar la belu sau la peliprava! tie si acolitilor tai!!! Amicii tai se roaga pentru tine impreuna cu toate ghicitoarele in palme din romania sa faci mcar un atac cerebral ca sa ramai definitiv mut daca un infarct fatal nu ti se potriveste inca... Oprescule fi fara grija ca se va gasii o armata de bocoitoare si de casaca gura care sa te petreca pe ultimul drum unii din curiozitate, altii de bucurie si altii din obligatie.... O sa se spuna si despre tine ca despre vadim ''despre morti numai de bine..'' Deci mort sa te vedem, dar nu inainte de a vomita tot ce stii si tu dom doctor chiar esti o intreaga enciclopedie ambulanta a infractiunii si a infractorilor penali, nicidecum un fistecine oarecare...Opescu stie mult prea multe si sistemul il va puapa in cur ca pe mubarak ca sa nu vomiteze tot borhotul. Dupa aceia il vor opera de apendicita apoi de hemorizi, ii vor pune si niste plombe apoi ii vor monta ceva implanturi mamare, iar dupa ce il vor opera si de varice si il vor unge cu vasilina la evacuare il vor pune in liberate definitv pe motiv ca ar fi un pic insarcinat.

  raspunde comentariului
 • Sanedru

  27 septembrie 2015 13:24

  Fir-ati ai fracu de nenorociti! Da boala vacii peste voi cand e de dat socoteala pentru banii furati fara numar pe care nici voi nu-i puteti numara! Alege-s-ar prafu de voi! Sunt amarati care traiesc dintr-o nimica toata si voua nu va mai ajunge! Sictir, mama voastra de banditi!

  raspunde comentariului
+