HomeActualitateMiracol la Jilava: din buzunarele lui Becali au început...

Miracol la Jilava: din buzunarele lui Becali au început să izvorască bancnote!

Un fapt cu adevărat uluitor s-a întâmplat la Jilava: pe când voia să-şi îmbrace pantalonii scurţi, să iasă şi el la muiţă… ptiu, drace!, la o miuţă cu băieţii voiam să zic, Gigi Becali a simţit ceva aspru, în buzunarul din spate. Nu era însă vorba de ceva atât de aspru pe cât se temea el, ci, doar de două bancnote de câte 500 de euro!

Cum patronul Stelei e un om corect şi nu ia ceea ce nu i se cuvine, în afară de terenurile Armatei, evident, el l-a strigat imediat pe gardian, anunţându-i extraordinara descoperire. Cum apăruseră banii acolo nu ştia nimeni, fapt care i-a determinat pe toţi să considere întâmplarea drept o minune.

De altfel, aşa cum ne-au informat surse sigure din închisoare, aceasta nu ar fi prima minune petrecută de la întemniţarea latifundiarului din Pipera. Astfel, timp de mai multe nopţi, deţinuţii au fost treziţi din somn de imnuri religioase, care se auzeau, aparent, de sub perna lui Becali. Cântecele bisericeşti au continuat să se audă, întrerupându-se, în mod la fel de inexplicabil, în clipa în care Gigi a descoperit de unde se dă telefonul pe vibraţii.

Mai apoi, dintr-o carte de rugăciuni bilingvă, pe care i-o trimisese finul Borcea tocmai de la Miami, a început să curgă o licoare stranie. Deţinuţii şi-au făcut trei rânduri de cruci şi unul dintre ei, mai curajos, a avut chiar îndrăzneala să guste licoarea. Nu avea gust de mir sfinţit, cum se aşteptase el, ci de zer, dar a fost evident pentru oricine că era totuşi vorba de un semn ceresc şi că Becali, nefiind preot, ci cioban, nu i-a picurat cartea de rugăciuni mir, ci zer, după facultăţi! Ca o bizară coincidenţă, izvorul de zer sfinţit nu s-a oprit decât atunci când Becali a epuizat proviziile de brânză de oaie trimise de acasă.

“Am primit cu bucurie vestea minunilor întâmplate în celula fratelui Becali, ne-a declarat un preot autohton. Cel puţin ultima minune, cu banii, e uluitoare! Şi nouă, preoţilor, ni se mai întâmplă să ne apară în patrafire bani, dar doar monede sau, cel mult, bancnote mici. Nici PF Daniel, din câte ştiu, n-a beneficiat de minuni mai mari de o sută de euro! În vreme ce la fratele Becali au apărut, iată, direct două bancnote de 500! Deci la el bancnotele nu doar că apar miraculos, dar se şi înmulţesc! Păi ăsta nu e un semn suficient de clar că avem de-a face cu un sfânt în viaţă, care trebuie imediat eliberat, poate înmulţeşte suficienţi bani ca să ne termine şi nouă Catedrala?”

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare