Mircea Badea: ”Iglesias să zică mersi, eu îl puneam să spună Mxxe Băsescu!”

de Spartakus , 16 mai 2015
Mircea Badea: ”Iglesias să zică mersi, eu îl puneam să spună Mxxe Băsescu!”

Gestul de mare angajament ideologic al răspopitului Mihai Gâdea, de a-l face pe Julio Iglesias Jr să spună ”Jos Băsescu!” nu a trecut neobservat. În vreme ce unii au criticat acest gest, alții, adică majoritatea românilor care se cacă în fundul curții și râgâie a ceapă după ce beau bere, s-au declarat încântați, motivând că de la Vacanța Mare nu au mai auzit o glumă de șantier atât de bună. Am încercat să aflăm și părerea colegilor din presă despre acest incident și iată răspunsurile lor:

Dana Grecu: ”Nu înțeleg de ce isterizează unii atât și vor să ne reclame la CNA? Dar ce i-a făcut? L-a pus să repete niște cuvinte, acolo! Noi le spunem în fiecare seară, de aproape zece ani, și CNA nu ne-a făcut nimic. Oricum, Mihai a fost un domn, eu în locul lui îl luam pe acel tinerel impertinent de ciuful ăla din spate și nu țineam cont că-i fiul lui tac-so, ci îi băgam o bilă în gură, o zgardă la gât și defilam cu el prin studio”.

Victor Ciutacu: ”Mi-e silă, bă, și de Julio ăsta mic, și de tac-so, că a îmbătrânit urât și le bate obrazul prietenilor mei de la Antena 3. Ca de obicei, Mihai a fost elegant, eu l-aș fi acoperit de bale pe impertinent și l-aș fi trimis în Spania pixxx mă-sii, ce caută el la noi, în România?”.

Radu Tudor: ”La noi, la Antena 3, e un ritual de inițiere, așa cum ați văzut, probabil, și pe internet, care se cheamă ”Te lepezi de Băsescu?”. Toți cei care vin la noi trebuie să spună: ”Antena 3 e aici și Jos Băsescu”. Iglesias Jr a pus botul și s-a dovedit suficient de imbecil să creadă tot ce-i spune Gâdea, ba chiar să repete ce-l punea Gâdea să zică. Adică a fost exact ca telespectorii noștri! Din păcate nu-l vom mai putea invita, pentru că potrivit informațiile mele, taică-său e un băsist fanatic. În majoritatea cântecelor lui am găsit formula secreta Yo te beso mucho, deci iată o aluzie clară la Băsescu”.

Radu Banciu: ”Ce cântăreț, mă, ăla e cântărrreț? Toate panarrramele au ajuns să crreeadă că dacă iau micrrrofonul în mână au și devenit vedete. Și tac-so, la fel, un căcănarrr mai bine rrrămânea, drrracu, portar de fotbal. Hai sictirrr la toți!”.

Mircea Badea: ”Auzi, prietene, uite-i care-i faza. Fratili meu Mihai a fost băiat de băiat. De porc a fost papagalu ăla de Iglesias, că s-a dus la tac-so să se plângă, cum se duc alții la Mamaie când îi fugărește unul cu motocicleta. Mare noroc a avut ciumpalacul ăla de Iulică Iglesias, Juniorul mă refer, că nu mi-a dat mie Mihai Gâdea legătura atunci. Eu-l puneam să zică direct ”Mxxe Băsescu!” și dacă refuza, îi rupeam capul!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+