HomeActualitateMircea Badea, olingunpic la Londra 2012

Mircea Badea, olingunpic la Londra 2012

Badea nu i-a luat degeaba peste picior pe olimpicii români de la Londra, până acum el fiind singurul care a obținut aur la toate probele la care a participat. Fiind singurul participant la Olimpiada Foarte Specială Londra 2012, Badea a reușit performanța de a ridica steagul PC-ului și Antenei 3 până sus la stele, în aplauzele frenetice ale unui public format din propriii colegi de muncă. În timpul decernării, Mircea și-a pus medalia la gât, intonând piesa preferată, El Mudo – Chaccarón Maccarón.

La proba 100 de metri flegme Badea a scos un timp mult mai bun decât în emisiune, iar la 2.000 de metri cu băsiști pe urme a reușit să nu fie prins de niciunul. Din păcate, sportul pe care se baza i-a adus cea mai mare dezamăgire: boxul. În runda a 7-a și-a aplicat, din greșeală, un upercut și nu a mai putut să-și revină, fiind învins la puncte. Din competiția de judo a fost descalificat, refuzând să dispute partidele în chimono, Mircea optând pentru maiou, pantaloni de stofă și pantofi cu cioc. O altă competiție la care Badea s-a impus autoritar a fost tenisul de masă. Timp de aproape o oră a reușit să joace ping-pong cu toate ziarele din dotare, întorcând din încheietură orice afirmație, indiferent cât de logică ar fi fost, ca fiind băsistă.

Sunt fericit că le-am arătat tuturor cum se face treaba la olimpiadă. Le-am dat cu medalia în pifometru! Sper ca la următoarele olimpiade să particip și la echipele de dublu, fiind pregătit psihic să particip cu Gâdea la probele de dat în bărci”, a declarat Badea la finalul probelor olimpice.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare