HomeActualitateMircea Beuran, propus la Nobelul pentru Medicină!

Mircea Beuran, propus la Nobelul pentru Medicină!

Dintotdeauna, medicina de pe meleagurile carpato-danubiano-pontice a fost superioară medicinei de pe toate celelalte meridiane. Acum 2000 de ani, dacii erau înviaţi din morţi (morţi de beţi, desigur), cu o miraculoasă infuzie de zeamă de varză, băută în cantităţi mari, dimineaţa, pe stomacul gol. Se ştie, de altfel, că strămoşii noştri au inventat ceaiul de sculătoare pe când Viagra nici măcar nu era imaginată şi dieta cu apă, paie şi bătaie pe când de Dukan nu auzise nici mă-sa.

Astăzi, medicina noastră continuă să facă minuni, vindecând oameni aflaţi cu un picior în groapă şi trimiţându-i sănătoşi, pe ambele picioare, în ţări exotice. Cea mai recentă dovadă a superiorităţii medicinei româneşti este vindecarea, absolut incredibilă, a unui bolnav de cancer în stadiu terminal, Omar Hayssam. Autorul, moral şi material, al vindecării este celebrul chirurg Mircea Beuran, cel care l-a operat pe teroristul sirian cu mulţi ani în urmă. Pe atunci, lui Omar i se mai dăduseră, cel mult, câteva luni de trăit şi, dacă Beuran nu-l opera, cu siguranţă ar fi murit.

Performanţa chirurgului de la Floreasca – dovadă supremă, după cum el însuşi sublinia, a calităţii excepţionale a medicinei româneşti – n-a fost trecută cu vederea. De ieri, agenţiile de presă, posturile de televiziune şi publicaţiile internaţionale oferă ample relatări despre această vindecare inexplicabilă şi, potrivit unor surse, Beuran ar fi fost propus deja pentru Premiul Nobel pentru Medicină.

“Ceea ce a reuşit dr Beuran este incredibil, dă peste cap toate statisticile privind ratele de supravieţuire în cancerul de colon. Deja am modificat programa de învăţământ la toate colegiile de medicină, pentru ca studenţii noştri să înveţe metoda Beuran”, ar fi declarat un înalt oficial din Departamentul american al Sănătăţii, în vreme ce un ministru al Sănătăţii din UE a recunoscut, cu jumătate de glas, că deja în toată Europa circulă, pe sub mână, caseta cu înregistrarea operaţiei lui Hayssam, chirurgii dând pe ea toate şpăgile primite de la pacienţi!

Alături de Beuran, la Nobel au fost însă propuşi şi alţi chirurgi români remarcabili: dr Brădişteanu, cel care l-a operat pe baronul PSD de Argeş, Constantin Nicolescu, pe cord deschis, (după ce şi acesta, la rândul lui, operase pe card deschis bugetul local), vindecându-l complet de frica de justiţie, şi dr Ciomu, ideal pentru eradicarea românilor cu cojones.

Până la această oră nu am reuşit să stăm de vorbă cu niciunul dintre cei trei chirurgi, dar am aflat, tot din surse “beton”, că, spre a fi siguri că vor lua Nobelul, ei lucrează deja la un proiect revoluţionar, vizând nemurirea fiinţei umane, “cobaiul” ales pentru experienţe fiind, evident, Ion Iliescu.

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare