Mircea Geoană a dat anunţ pe tocmai.ro: „Cumpăr partid. Rog seriozitate!”

de Radu Dumitran , 16 august 2014
Mircea Geoană a dat anunţ pe tocmai.ro: „Cumpăr partid. Rog seriozitate!”

Mircea Geoană, temutul politician român, a anunțat ieri, în cadrul unei emisiuni RTV, dorința de a găsi un partid pe care ar putea să-l cumpere. El a fost, se pare, inspirat de colegul Tăriceanu, noul proprietar al unui partid cumpărat online, care l-ar fi sfătuit să caute oferte pe tocmai.ro, că e bun și ieftin. Se pare, au mărturisit câțiva vecini de bloc, că Mircea se întorcea, în ultimul timp, supărat de la muncă, izolându-se în dormitor, cu laptopul pe burtă, încercând să găsească oferte de vânzări de partide, pe Internet.

Până la urmă, norocul i-a surâs, el găsind de vânzare un partiduleţ de mare potenţial, înmatriculat în Bulgaria, dar căruia Geoană i-a făcut mutaţie pe Dăbuleni. "Da, domne, a dezvăluit vânzătorul, am io partide de vânzare, sunt sursă de încredere, ce mai! Le import din lumea-ntreagă, cu statut, membri, tot dichisul, garanţie doi ani, dacă nu iei 10% la alegeri, vii cu el înapoi. Băsescu n-a vrut să cumpere de la mine, a luat de la Udrea, că era mai ieftin, şi-aţi văzut ce chix a dat cu Mişcarea Populară. Dar domnul Geoană a dat lovitura, vă spun eu!".

Astfel, pentru incredibila sumă de 10 lei și 10 bani, Mircea Geoană a cumpărat  un partid pe care l-a numit PNR (Partidul Nocturn din România), pe motiv că lui noaptea îi aduce noroc. Partidul va avea chiar şi candidat propriu la preşedinţie. Ghiciţi pe cine?

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+