HomeActualitateMişcare populară a Elenei Udrea: Nuți a făcut piaţa...

Mişcare populară a Elenei Udrea: Nuți a făcut piaţa alături de popor!

Ca un adevărat membru de Mişcare Populară şi candidat la prezidenţiale, Elena Udrea a făcut piaţa în Reşiţa, cumpărând câte ceva de-ale gurii noastre, din popor: salam Victoria, pâine (probabil neagră) şi ardei. De băut nu a luat nimic; pentru că la PMP, aşa cum ştiţi, lumea se îmbată cu apă chioară. Am achiziţionat (la preţ de muşchi ţigănesc) înregistrarea video realizată de camerele de supraveghere, material livrat la pachet cu un pet de bere Noroc, în contul casei.

E.U.: Bună ziua!

Vânzătoare: Bună ziua, doamna Băsescu!

E.U.: Aveţi mult umor, sunteţi membru PMP?

Vânzătoare: Nu, eu sunt membră Antena 3 şi votez cu domnu' Gâdea!

E.U.: Fiecare cu opţiunile lui, aveţi timp să vă răzgândiţi până în noiembrie. Sunt în trecere pe la dvs. şi eu nu mănânc niciodată la restaurant, ca pesediştii. Aveţi nişte costiţă afumată? Dar să fie mai ieftină, suntem o mişcare cu posibilităţi materiale modeste.

Vânzătoare: Costiţa s-a terminat, că-i mâncarea de bază la noi de când s-a dus tovarăşu' Ceauşescu. Ehei…pe vremea lui mâncam numa muşchiuri şi cotleturi porcine, el se gândea la oamenii simpli, nu ca politicienii hoţi de acuma!

E.U.: Aveţi mare dreptate, de asta vrem noi să venim la Putere. Vom face totul ca oamenii să aibă ei mesele îndestulate pe care azi doar baronii PSD-ului le servesc!

Vânzătoare: Faceţi pe dracu', că din cauza voastră sunt eu acum vânzătoare. Mi-am dat demisia din învăţământ, muream de foame cu leafa tăiată şi camerele de supraveghere ale analfabetului ăla!

E.U.: Mă rog, au fost vremuri tulburi din punct de vedere economic şi măsurile de austeritate s-au dovedit necesare. Credeţi că dlui Băsescu i-a plăcut să amputeze lefurile oamenilor? Vă spun eu că de atunci plânge în fiecare seară, fără să mai bea ca altădată!

Vânzătoare: Da' p-ale parlamentarilor de ce nu le-a tăiat, lor nu le venea bine austrocitatea?! I-a tăiat-o şi p-a fiică-sii de la congresu' european?

E.U.: Vedeţi, asta a fost greşeala noastră: nu am ştiut să explicăm oamenilor cum funcţionează pârghiile mecanismelor democratice…

Vânzătoare: Păi cum să funcţioneze? Unii bagă-n traistă şi alţii se uită-n ea ca milogii! Hai, luaţi ceva?

E.U.: Nu ştiu dacă-mi ajung banii, ziceţi că nu mai aveţi costiţă. Pot să plătesc cu cardul? Cred că mai am ceva mărunţiş pe el, de la partaj.

Vânzătoare: Noi nu dăm pe datorie, mai ales la băsişti! Patronu' e membru la PC şi lucrează cu banu' jos, nici lu' domnu' Voiculescu nu i-ar da salam fără plata cheş!

E.U.: Foarte bine, rentabilitatea afacerilor înainte de toate. Aşa vom însănătoşi noi mediul economic, stimulând investiţiile şi iniţiativa privată.

Vânzătoare: Da' de ce n-aţi stimulat-o când eraţi la Guvern, n-aţi avut sculătoarea-cucului?! I-aţi stimulat-o lu' Videanu şi Berceanu, de-au făcut ăia bani de buzunar cât juma de PIB! Haideţi, că aşteaptă clienţii!

E.U.: OK, o să iau nişte salam Victoria. Daţi-mi 200 de grame, feliat. Vreau şi o pâine cu TVA-ul redus mincinos de Ponta şi doi ardei graşi, ceva mai slabi. Aşa mâncăm noi la PMP, nu vă luaţi după escrocii pesedişti care dau icrele negre la câini, să nu le vină greaţă! Gândiţi-vă bine, nu vreţi să avem şi noi un Preşedinte femeie?

Vânzătoare: Ba da, da' nu cred să vină Merkel în România. Nu vreţi şi nişte cârnaţi de Pleşcoi? Azi i-am primit, nu sunt stricaţi ca ai voştri la partid! Las' că iese Mihăiţă Preşedinte, mânca-l-ar mama pe el, cu buzişoarele lui ca vrăbioarele! Următorul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare