Mișcarea gay din România, extaziată de gestul neonazist al lui Ștefan Radu

de George Bonea , 09 aprilie 2012
radu6-1

E arhicunoscută afinitatea fetelor și fetițelor pentru fotbaliști. Gambele epilate și IQ-ul invers proporțional cu salariul au excitat întotdeauna masele de cromozomi XX. Mai nou, pe lista fotbaliștilor români iubiți de homosexuali se află și numele lui Ștefan Radu.

Fostul dinamovist, acum jucător pentru Lazio Roma, și-a surprins fanii la ultima partidă când a salutat galeria cu mâna dreaptă sus, modelul „nazi”. Imediat au apărut reacții, acesta fiind contestat, aclamat, mustrat ori lăudat. Unii spun că e, de fapt, „salutul roman”, dar asta e ca și cum ai spune că „svastica e mai cunoscută pentru însemnătatea ei în cultura indiană”. Salutul e unul neonazist, precum alergatul în pas de gâscă al lui Ștefan Radu.

Văzând cât de golan este fotbalistul, câțiva homosexuali din România au declarat că sunt über-excitați și ar da toate paietele din lume pentru o noapte hardcore cu acesta: „Când juca la Dinamo, nu prea sărea în ochi, fiind mereu liniștit și în banca lui. Mie, cel puțin, îmi plac băieții mai golani, mai duri, care ar pune mâna pe bici, ori care șutează cu putere, nu să gâdile mingea ca Messi. Răducu, te iubesc, scumpi!”, a declarat Marsela din Pantelimon.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+