Mitocanul PSD-ist Adrian Solomon jignește o elevă de liceu. Ghiolbanul suprem - instrucțiuni de folosire.

de Paul Gabor , 23 martie 2016
Mitocanul PSD-ist Adrian Solomon jignește o elevă de liceu. Ghiolbanul suprem - instrucțiuni de folosire.

Tupeu de politruc PSD-ist de cea mai joasă speță, golănie de tarabă sau pur și simplu o altă scroafă urcată în copacul democrației românești. Deputatul de Bârlad Adrian Solomon, candidat la Primărie în următoarele alegeri, reușește să întreacă orice măsură jignind o liceană care a ”îndrăznit” să ridice vocea împotriva autorităților locale în decembrie 2015, cerând condiții mai bune pentru transportul în comun din oraș. ”Comunistul luminat”, după cum îi place să se numească, a afirmat luni, 21 martie, într-o conferință de presă că Andra Palmaciu nu ar fi participat la simulările pentru Bacalaureat și că ar prefera să fie mai activă la școală, nu în online:

”Nu mă interesează scrisorile care nu-mi sunt direct adresate. Numai alea de la cabinet mă interesează, care vin cu număr de înregistrare. Nu mă interesează scrisorile către autorități pentru că eu nu sunt autoritate. Eu dețin autoritate de stat, dar numai în sensul pe care mi-l dă mandatul de la popor. Știm că este tineret activ, așa cum este și tineret pasiv. Nu-i nici o problemă, ideea e că unii sunt mai activi în online decât la școală. Și-i păcat să treacă simulările de bacalaureat și tu să te fixezi numai pe online. Noi avem alte informații, că nici nu a participat la simulările de Bac.” - Adrian Solomon

Răspunsul venit prompt din partea Andrei, elevă la Lic. Teoretic ”Mihai Eminescu”, terminând primul semestru al clasei a XII-a cu media 9.36, a fost următorul (fragmente):

”Ştiam că veţi renunţa la sfaturile cunoscuţilor de a vă ţine în frâu atitudinea violentă, ştiam că veţi evada din propria cochilie prin singura cale pe care o cunoaşteţi, încercarea de a denigra… Ştiu că aţi fost crezut, ştiu că apelaţi la naivitatea cetăţenilor şi vă axaţi pe faptul că nu se vor deranja să afle adevărul. Toate acestea fiind spuse, îmi permit să vă anunţ că aveţi informatori neexperimentaţi, dat fiind că am fost prezentă la simulări, ba chiar am şi fost admisă şi cu siguranţă acest lucru ar trebui să fie ultima dumneavoastră grijă, având în vedere că nu mă cunoaşteţi… Ar trebui să ne mulţumiţi, nu să ne denigraţi, nu uitaţi, în curând, voi face parte din grupul celor votanţi. Părinţii mei cotizează la salariul dumneavoastră şi decideţi că este lăudabil să le denigraţi fiica? Îmi pare rău că părinţii mei nu vă pot întâlni, însă mama slujeşte alt pământ de mulţi ani, pierzând astfel toate momentele importante ale familiei, iar tata nu îşi permite să vă strângă mâna, dat fiind că sunteţi un domn, şi nu poate risca să vă provoace o grimasă atunci când îi veţi simţi bătăturile… Sună a ironie, atunci când mă "trimiteţi la şcoală", având în vedere că o fac, deşi CLM, cu o majoritate pe care o ştim cu toţii, nu îmi oferă un transport decent. Să ştiţi domnule că nu-mi fac un obicei din a vă scrie, cunosc nulitatea, însă, aşa, ca printr-o minune, dacă v-aţi pierde "rolul esenţial" din viaţa politică, ce veţi face? Eu imi voi continua studiile. Dumneavoastră veţi deveni iar un domn profesor de istorie fără titulatură? Banal, pentru spiritul dumneavoastră superior, nu credeţi?”

Înzestrat din plin cu tonul arogant al celui ce pătrunde în politică pentru a-și face un rost și a-și umple conturile, Solomon nu este la primul derapaj de acest gen. Cu ani în urmă l-a amenințat pe Mihai Răzvan Ungureanu că va avea soarta lui Aldo Moro - politician italian asasinat de Brigăzile Roșii în 1978. În 2007 a angajat o fanfară pentru a-i cânta lui Călin Popescu Tăriceanu marșuri funebre, iar în 2011 l-a numit pe Emil Boc ”șobolan” - ”Eu dacă am ceva de spus lui Boc i-o spun în față de la tribuna parlamentului, nu trebuie să-l fugaresc eu prin oraș sau prin țară. Oricum, șobolanii cand îi vezi e bine să-i calci pe cap că sunt ăia de-ți rod avutul de-o viață.” Presa bârlădeană scrie că Adrian Solomon este în relații bune cu o rețea mafiotă internațională care a dat lovituri unor bănci din Oman și SUA, o parte din banii obținuți fiind folosiți pentru construirea ștrandului din localitate. Tot ziariștii din Bârlad menționează și faptul că ar fi obținut actualul sediu al PSD în urma unor falsuri făcute de fostul primar, C-tin Constantinescu.

Un bufon arogant, un ins excentric ce-și permite aproape orice tip de încălcare a normelor de bun-simț. De la o mătură în doliu cu care s-a prezentat în trecut la o conferință de presă și până la a-i dori lui MRU soarta lui Aldo Moro, pesedistul Solomon utilizează un registru mitocănesc de nivel scăzut.

Aceștia sunt candidații, acesta este nivelul de autobază al politicii autohtone. Oamenii votează cu sârg, orbiți de scamatoriile proaste ale golănașilor de duzină și par să nu ia în considerație simptomele care ar pune în gardă și un umil student de Psihiatrie. Nu este nimic extraordinar, nimic de pe altă planetă. Ne place doar să scoatem gunoaiele de sub preș și să le lăsăm să plutească liber, poate vor reuși într-un final să intre în ochii electoratului care sforăie profund.

Adrian Solomon, pesedistul ce vrea Primăria din Bârlad, se încadrează perfect în șablonul unui mârlete incapabil să realizeze că nu se mai află deloc în pas cu secolul acesta, dar va primi voturi. Ceea ce spune multe despre noi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • daniel

  29 martie 2016 17:36

  Kitana Dorina ce cauta ,,vasluian,, la capitolul insulta adusa la adresa unui om...uite lasa-ma sa te ajut,,,dupa ce ca e pesedist mai e si dobitoc afumat cu bricheta...acum in legatura cu tine..daca as zice ca tu esti inteligenta ca o planta acvatica....de ce naiba mas lega de locul tau de bastina si locul familiei tale ca si cum toate rudele tale care oricum sunt mult mai inteligente decat tine,,, se ridica la un nivel de inteligenta din specia amiba pe care tu il evoci...nu vad legatura

  raspunde comentariului
 • vox populi

  24 martie 2016 11:58

  Acest individ crede că politica e doar pentru nesimtiti si oportunisti. El asa a ajuns in pozitia actuala. Probabil a intrat in politica, din dorinta de parvenire si lasand la o parte scrupulele, s-a piti si apoi catarat in spatele oricui, scuipand in fata pe cel ce i se impotriveste, dar si pe cel pe care i se ordona, ducand la rang de cult aroganta, pe care o confunda cu eleganta si puterea. Mie frica ca el crede ca e chiar bine cum procedeaza si nu are niciun fel de mustrare de constiinta. Tronand pe o groapa de gunoi,la propriu si la figurat, s-a autointitulat conducatorul suprem al Barladului, injurand si bascalind pe oricine ii aduce si cea mai mica critica. Cum ti-a trecut prin creierul slinos sa iei in bataie de joc pe eleva de la Mihai Eminescu? Chiar nu mai ai limite? Sa inteleg ca nimeni nu are voie sa vina la tine cu cereri si critici? Vai de mama noastra daca iesi primar. Si nu e singur la Barlad. S-a inconjurat de cativa semeni de teapa lui, cum ar fi Traian Petcu sef DSVSA Vaslui, fratele lui de cruce, un inteligent al orasului, trimis de ta-su la studii in strainatate Rep. Moldova, care otraveste populatia orasului cu alimente infestate, ordonand subalternilor sa nu controloze firmele protejate de el sau Ciprian Feraru, fost sef PNL Barlad, care pe timpul zilei este un inteprinzator liberal, fara casa de marcat, iar seara devine prin birturi, la un pahar de vodka, un socialist convins, murind de grija sarmanilor barladeni. Mai groaznic este ca sunt tineri si au destul timp sa faca mult rau Barladului. Acestia si altii din anturajul lor consilierul Cezar Toporas-Maftei fost PNL, actual PSD, alt inteprinzator care are casa de marcat doar de decor Cordas Marius Ioan, zis Bebe, acuzat de infractiuni informatice cu un prejudiciu de 40 milioane de dolari, sponsor PSD Barlad Adrian Bobeica, seful CUP Barlad, care capuseaza bugetul local si evazioneaza statul, aici lucreaza si tatal lui Solomon Vasile Ungureanu, sef AQUAVAS Barlad, vicepresedinte PSD, care fura de la cetateni, umflandu-le facturile, ca sa imparta cu gasca lui PSD-ista Georgica Motrea, consilier PSD, fost politist la economic Barlad, sotul Mihaelei Motrea, director economic DSVSA Vaslui Gabriela Placinta inspector judetean ISJ Vaslui, care supravegheaza ca o mama buna orice concurs de titularizare sau definitivat Andrei Huiban, fost consilier PDL, actualmente secretar PSD, care la inceput a fost pro gazele de sist, apoi si-a dat seama ca este impotriva, dar de cand este in compania lui Solomon iubeste gazele etc vor sa subjuge orasul Barlad. Barladeni impotriviti-va!

  raspunde comentariului
 • Bombonel

  23 martie 2016 19:02

  Domnisoara Andra Palmaciu, imi cer scuze pentru limbajul pe care il folosesc in mesajul ce urmeaza, adresat exclusiv lui Adrian Solomon. Va rog sa va opriti aici din citit, e mai bine.Ba, boaratura manelista, sa sugi pula la negri cu toti tiganii tai, jegule ordinar cu doua clase ca trenu'. Si sa nu jignesti tinerii care stazi invata ca sa-ti plateasca pensia ta speciala de borfas spurcat si corupt, muistu' lu' peste. Sa-ti bagi pula in ma-ta de jagartea puturoasa!

  raspunde comentariului
  • bombonel

   23 martie 2016 19:07

   A, sa nu uit, sa-i lingi coaiele si hemoroizii lu' tac'tu ala idiotu' care te-a educat si lindicu lu' ma-ta sifilitica.

   raspunde comentariului
  • bombonel

   23 martie 2016 19:07

   A, sa nu uit, sa-i lingi coaiele si hemoroizii lu' tac'tu ala idiotu' care te-a educat si lindicu lu' ma-ta sifilitica.

   raspunde comentariului
 • Goi

  23 martie 2016 18:17

  Individul are mai degraba mecla de bulibasa decat fatsa de primar.

  raspunde comentariului
 • cool

  23 martie 2016 10:11

  Si din pacate isi face etnia de rusine!

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  23 martie 2016 9:37

  Plagiat de la cucuvea democratie originala versus comunist luminat !

  raspunde comentariului
 • Barladeanu

  23 martie 2016 9:08

  Barladul ,este o comunitate din Romania, care are ,,bulibasa''.Nimeni nu poate castiga primaria acestui oras, fara sprijinul minoritatii rome .Ne domina .Poate ei vor rezolva gazele de sist .

  raspunde comentariului
 • Dinu

  23 martie 2016 8:50

  Dupa limbaj si aliura pare a fi rrom. Dar sigur este PSD-ist! Adica_cam acelasi lucru.

  raspunde comentariului
 • Cititescu

  23 martie 2016 8:29

  "Ceea ce spune multe despre noi" ?!! Poate ati vrut sa spuneti "ceea ce spune multe DESPRE EI". Din pacate lipsa de educatie naste prosti si chiar si prostii au dreptul sa aleaga si sa fie alesi!

  raspunde comentariului
+