HomeActualitateMoldovenii umblă cu bulgăroaica vopsită

Moldovenii umblă cu bulgăroaica vopsită

– Un redactor de la ziarul a reușit să traducă „dreamgirls” în „dreamteam” – carevasăzică i-a ieşit, mai ceva ca premierului Ponta în El País, o traducere din engleză în engleză. Dar, ca să priceapă şi românii ceva, gurnalistul a continuat în limba lor: a luat frumuşel din revista Playboy o ştire cu niște bulgăroaice-beton şi a scris că fetele ar fi susţinătoarele echipei de olimpici bulgari plecate la Londra. Ruşinică, domnu’ gurnalist: păi, acum o să vrea cititorii tăi moldoveni să le caute pe fătuci din priviri la TVR 1, la orele amiezii, când ele pot fi admirate, de fapt, pe , doar după miezul nopţii!

– Sinceritatea celor de la Gândul mă face să-mi dau seama de un lucru mai mult decât evident: CTP-ul nu mai e mâna de fier de acum câțiva ani. Altfel nu postau pe Facebook un link la o știre cu Tom Cruse și titlul „știrea nu prea e importantă, dar fata e frumoasă”. Nici Gândul nu prea e important, dar, când n-ai ce face, îl citeşti pe net, că e moca, nu?

– Din șase editoriale din Jurnalul național, în cinci e scuipat Băsescu, iar în al şaselea se spune cum o să vină USL-ul să salveze România. Recunosc, ăsta-i jurnalism de clasă: să poți consacra atâtea şarje săptămânale aceluiași subiect denotă un vocabular extraordinar şi ridică întrebarea firească: băi, frate, dar de unde atâta salivă?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare