HomeActualitateMutu: Chiar așa, nea Piți?!

Mutu: Chiar așa, nea Piți?!

Într-un interviu incendiar acordat AC, pe care l-am tipărit în prezența pompierilor, Adi Mutu îl face de boala copiilor pe Pițurcă. Nu citiți, nu existați!

 

Reporter: Adrian, nu ești pe lista lui Pițurcă pentru dubla cu Grecia. Nasol, ă?

Adrian Mutu: Cum, bă, nu sunt, ești nebun? Mamă, înnebunesc, nu știu ce-i fac lu bretonatu ăsta…

Adevărul este că nici eu nu te-aș fi convocat…

Da cine ești tu, mă? Bă, să vă intre în cap, eu sunt Mutu, auzi? Mu-tu! N-a existat altul mai mare ca mine, și boul ăsta nu mă cheamă pe mine, mă, care l-am salvat de atâtea ori?! Mamă, îmi vine să-i bag două kile de zaruri pe gât, să i se pună ficatu’.

Ai fost bun, nu zic nu, dar ești expirat, Adi, pe bune!

Mamă, ce ți-aș îndoi pe spate o rangă băgată în prosop! Când te făceam să urli pe mese de fericire la goluri, era bine, acum sunt expirat, nu? Eu și dacă beau o navetă de vin joc mai bine decât Marica și Stancu treji, bă, așa să scrii acolo!

De ce nu te retragi tu înainte de a fi ridicol?

Da de ce să mă retrag, mă, că zici tu? Că vrea marele Piți? Tu de ce nu te retragi din presă, ți se pare că ești vreun jurnalist? Piți de ce nu se retrage? Sau o fi și el vreun selecționer?

Uite, Chivu nu mai joacă de câțiva ani, dar îi papă banii lui Inter, nu e bine?

Vrei să-ți spun ceva, dar off the record: și eu am vrut să fac la fel la Ajaccio, dar ăștia sunt morți în cadă, mă. N-au bani nici să treacă strada.

Adi, e posibil ca ăsta să fie ultimul tău interviu – bănuiesc că nu o să te mai bage lumea în seamă pe viitor, așa că spune și tu ceva deștept, să rămână pentru eternitate!

Fuck you all!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare