HomeActualitateNea Jenică şi partidu’ declanşează genocidu’

Nea Jenică şi partidu’ declanşează genocidu’

Nea Jenică Nicolăescu, contabilul pus în fruntea Ministerului Sănătăţii pe principiul „la locul nepotrivit, omul şi mai nepotrivit”, are idei puţine, dar creţe, pentru mult clamata „salvare a sistemului medical”. Printre acestea, şi o iniţiativă de ultimă oră, care prevede că, dacă pacientul vrea să fie îngrijit de un anumit medic, trebuie să scoată din buzunar până la 1.500 de lei şi atunci toţi brădiştenii şi irineii-popeştii vor fi la cheremul lui.

Dacă, de pildă, ai probleme şi cu stomacul, şi cu artrita, şi cu plămânii – că deh, ţi-a plăcut să mănânci şi să fumezi bine, scoţi matale frumuşel din buzunar 4.500 de lei, da’ cei mai mari specialişti ai României se vor învârti ca satelitu’ pe lângă tine, să te-ntrebe de sănătate. În aceste condiţii, nu-i greu de ghicit ce se va întâmpla: pensionarii şi bugetarii, marea masă de manevră a USL, nu-şi vor putea permite, dintr-o pensie de 500 de lei sau dintr-un salariu minim pe economie, decât, cel mult, vreun stagiar care încurcă mereu splina cu ficatul sau vreun medic repetent, care are în spate nu unu, ci două sau chiar trei cimitire de pacienţi „trataţi” pe vecie.

Însă presupun că toată lumea va fi fericită: pacienţii, fiindcă fie se vor vindeca, fie vor scăpa rapid de chinuri, medicii cu experienţă, că vor lua, pe lângă şpaga neoficială, şi una oficială, de la stat, studenţii, stagiarii şi medicii fără experienţă, că vor avea prilejul să capete experienţă făcând vivisecţii pe amărăştenii cu pensii mici, şi, nu în ultimul rând, guvernul, deoarece, prin genocidul bine organizat de Nicolăescu, mai scapă de plătit pensii şi salarii – unde mai pui că pacienţii respectivi de votat tot cu USL o să voteze şi morţi, săracii, că are Dragnea grijă de asta!

Acum, dragi români, nu vă apucaţi totuşi să blestemaţi USL-ul şi ziua în care Victoraş şi Crinişor v-au păcălit să puneţi ştampila pe ei. Afacerea asta cu plătitul medicilor are, să recunoaştem, şi aspecte pozitive. Tot ce trebuie să facem este să punem toţi mână de la mână şi să le asigurăm parlamentarilor, politicienilor şi funcţionarilor din Ministerul Sănătăţii care vin cu asemenea planuri de eutanasiere asistată de guvern serviciile singurului specialist român pe care ei îl merită: doctorul Ciomu.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare