Negoiță a slăbit și are nevoie de Cataramă, ca să nu-i cadă pantalonii

de Laurenţiu Muşoiu , 01 noiembrie 2019
Negoiță a slăbit și are nevoie de Cataramă, ca să nu-i cadă pantalonii

S-a tot discutat, în ultima perioadă, în mass-media, că jucătorii clubului de fotbal FC Dinamo București evoluează “pe burta goală”, neplătiți, din cauza problemelor financiare ale societății deținute de Ionuț Negoiță.

Ultimele informații spun că și patronal clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare ar fi slăbit foarte mult, încât pantalonii i-au rămas extrem de largi și are nevoie, acum, de Cataramă.

Și se pare că soluția la problemele lui Ionuț Negoiță a apărut, când foarte puțină lume se mai aștepta. Candidatul societății comerciale Partidul Dreapta Liberală la alegerile prezidențiale, omul de afaceri Viorel Cataramă, cea mai bogată persoană înscrisă în cursa pentru Palatul Cotroceni, conform declarațiilor de avere, vrea să cumpere Dinamo București de la Ionuț Negoiță.

Actualul finanțator (cu toate că nu mai finanțează) al alb-roșilor a declarat că este dispus să vândă clubul de fotbal pentru un leu. Se discută despre o vânzare de voturi, dar problema este că, în acest moment, fanii lui Dinamo și-ar exprima orice opinie la alegeri, doar să fie diferită de cea a lui Negoiță. Astfel, candidatul Viorel Cataramă s-ar putea trezi că a dorit să cumpere câini, dar că s-a ales cu mâțe care zgârie rău.

De asemenea, o altă problemă de luat în seamă pentru Viorel Cataramă este aceea de a-i face rost de un leu lui Ionuț Negoiță. Este bine cunoscut faptul că rezervația lui Nuțu Cămătaru a fost închisă, iar un leu este mult mai greu accesibil.

Chiar și pe stomacul gol totuși, jucătorii lui Dușan Uhrin Jr. Au reușit o victorie istorică împotriva Forestei, în optimile de finală ale Cupei României. Dinamoviștii au reușit, de această dată, să învingă spaima câinilor, apelând la o nouă tactică. Bucureștenii au avut grijă să nu mai înscrie toate cele patru goluri în prima repriză, astfel că Foresta nu a mai putut repeta scorul de 5 – 4.

Fanii lui Dinamo nu sunt însă foarte încântați de o tranzacție între Negoiță și Cataramă, deoarece s-ar putea ridica problema înlocuirii stemei clubului. În cazul în care Viorel Cataramă va câștiga alegerile, Dinamo va trebui să-și schimbe sigla cu Stema României și să joace pe piept cu Administrația Prezidențială, ca sponsor.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+