Nicușor Dan nu există. Există un tip mic și rău.

de Bogdan Stoica , 24 mai 2016
Credit foto: www.romaniacurata.ro

L-am văzut aseară, la dezbatere. Mi-am dat seama că tipul nu e deloc vreun special, vreo lumină a societății civile. E doar un tip care vrea să fie cineva. Un oportunist. Am mai cunoscut oameni ca Nicușor Dan. Se agață toată viața de un proiect irealizabil, sau care nu li se potrivește, și fac pe toată lumea responsabilă de eșecul lor.

Așa se explică și prea numeroasele fracturi logice pentru un matematician. Dacă ești un tip logic, analitic, nu ceri voturile unui partid pe care-l consideri corupt. Nu jignești în stânga și-n dreapta doar pentru că trecutul tău e diferit de al celorlalți. Nu te iei de o actriță, care a făcut milioane de oameni să zâmbească, doar pentru că e pesedistă. Vrei să faci diferența? Vino cu niște idei mișto, cu un proiect cool. Înjurături văd la tv de 25 de ani. Ce-o să urmeze, coane? O să-l ataci pe Fuego?

Și încă ceva. Absolut înfiorător bodylanguage-ul lui Nicușor Dan. Am mai văzut oameni care se uită urât la interlocutor când vorbesc, sau care nu mișcă nici un mușchi când vorbesc, ca să transmită un mesaj. Nu acest Nicușor m-a speriat. M-a speriat tipul scund, fără buze, care căuta frenetic prin foi, care își nota făcând grimase, care refuza să-și privească contracandidații când vorbeau. Iar momentul în care Liviu Mihaiu îi dă o limbă... Vă rog, căutați emisiunea de aseară și când vorbește Mihaiu despre Nicușor Dan, uitați-vă la acesta din urmă. Atunci mi-am dat seama că avem de-a face cu un nou Klaus Iohannis, cu diferența că spre deosebire de președinte, care mi se pare regele indiferenței, acum avem de-a face cu un om rău. Mic, fără buze și rău.

Știu, alegerile din București sunt Mission Imposible 8. Ai de ales între țața Firea, blegul de Predoiu și acest complexat care ne urăște pe toți. Partea bună este că pe mine mă doare-n cot, când vin la București nu prea mă interesează ce e dincolo de Hard Rock Cafe.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • andrei r

  16 octombrie 2016 1:55

  ooofff, iar grait-a rahatu' pixului! tu ce stii si ce poti sa faci, bai, stoico? dai din gura, latraturile tale de doi ani nu fac nimic, bai, nimeni! ce nu vii tu sa faci treaba, sa ne arati cat de capabil esti? toti iti put, mai putin psdul, nu? ponta, dragnea, basescu, astia sunt rahatii care te reprezinta si pe care-i alegi, d-astia de dau din gura, dar nu fac si nu lasa nimic in urma lor. esti specialist in toate, nu va e rusine, bai, nimicurilor doar sa latrati si sa nu faceti nimic? s-a saturat lumea de mancat rahat si dat cu parerea atata timp cat nu demonstrezi ca tu faci ceva real, ce se vede, de palavre si junalisti de doi bani, parelologi suntem satuli! bai, Stoico, candideaza la presedintie, esti bun la toate, ba, priceputule! tabla inmultirii o stii?

  raspunde comentariului
 • florin cogean

  14 octombrie 2016 21:25

  Asa nene, da cu tarnacopu' ca poate stii tu altii mai buni. Care sunt astia frate, ca eu nu-i vad?! Spune repede ca sunt atent...In tara asta de rahat, nu poti frate sa faci nimic, pentru ca toata lumea asteapta un tip provodential, perfectiunea pulii... care nu exista si nu o sa apara vreodata. Deci omul ne spune clar sa votam iarasi cu Busoiu, Calimente, Atanasiu, Gorghiu sau poate ca Dragnea si Tariceanu sunt figuri mai misto decat cineva din USR. De ce pelea mea il tot arzi pe Nicusor Dan, ai impresia ca se cloneaza? Uita-te frate la fetele noi care au intrat si vezi daca merita sau nu sa votezi cu USR... Ia listele din diaspora de ex., au aparut astazi.Sau poate recomanzi oamenilor sa stea acasa, zi si tu care-i treaba, caci noi astia care nu scriem niciun fel de carti, stam si ne uitam la soarele nostru si il rugam sa ne lumineze!no offence!

  raspunde comentariului
 • nicusor puisor

  25 mai 2016 10:02

  Aseara s-au confruntat in marile proiecte pana i-a furat somnul cu tot cu Manastire.

  raspunde comentariului
 • Ingerasu

  25 mai 2016 3:28

  Multumim pe acesta cale Doamnei Mungiu Pipidi prin si sar pentru aceste varinate... mai bine Firea decat un om care si ar fi dat viata penru democratie.. asta e sar... sa fii antisemit si antihomosexual e rusine .. dar sa fii antiroman?! va urez nopti nedormite si cearcane adanci

  raspunde comentariului
 • ion

  24 mai 2016 18:05

  Academia Cenzurii???

  raspunde comentariului
 • ion

  24 mai 2016 18:04

  Un primar DOMN,n-are ce cauta in viesparia numita Bucuresti ! Puneti iar un PIEDONE resapat .

  raspunde comentariului
 • Je

  24 mai 2016 17:32

  nene, probabil ca esti din zona filologiei, doar acolo au pretentia ca au dreptate, toti, contrazicandu-se, toti. E o fractura logica caracteristica intelectualilor sa fii corigent la matematica si sa ti se para totusi ca ai dreptate 9mpotriva unuia care a castigat olimpiade de matematica.

  raspunde comentariului
+