Nigelul și-a făcut datoria, Nigelul poate să moară

de Spartakus , 04 iulie 2016
Nigel Farage, râzând în hohote de câți proști a putut să păcălească

Acum câteva zile, măscăriciul englez Boris a declarat că nu candidează pentru funcția de premier, fiindcă e greu să guvernezi Marea Britanie după ce ai pus-o pe butuci. Azi, și celălalt clovn care a pus umărul la BREXIT, Nigel Farage, a anunțat că se retrage. Pentru că, a spus el râzând senin ca un cimpanzeu care se hlizește la desene animate, ținta lui n-a fost să facă Marea Britanie ”mare din nou”, cum își propune, cu America, Donald Trump, clovnul de peste Atlantic. Ținta lui a fost să scoată, cu orice preț, țara din UE. Și i-a ieșit.

Cretineții ăștia doi nu sunt cu nimic mai prejos decât niște trolleri care se prefac buni samariteni și o ajută pe o șoferiță începătoare să parcheze cu spatele. Îi zic ”Dă-i, dă-i, dă-i”, după care, râzând în hohote, îi aruncă peste umăr, înainte de a-și lua tălpășița: ”Ei, și-acuma coboară, să vezi ce-ai făcut”. Singura diferență e că Marea Britanie nu părea deloc a fi o șoferiță începătoare în ale democrației. Înțeleg să aibă asemenea imbecili succes în România, după cinci decenii de comunism, înțeleg să pună botul la vadimisme din astea niște alegători semianalfabeți, dar nu părinții democrației moderne. Tare aș fi curios să văd cum a reacționat bătrânetul britanic, ăla ”mândru că e protestant” când Boris și apoi Nigel l-au lăsat ca măgarul în ceața Albionului, zicându-i să se descurce cum poate, căci pe ei nu poate conta. Cu siguranță că nu le-a plăcut deloc babalâcilor englezi, că acum, după ce o să fie nevoiți să se șteargă singuri la curul ăla spelb, au rămas și fără farurile călăuzitoare care-l dirijaseră direct spre prăpastie.

Lecția dată restului Europei de cei doi clovni e simplă: căscați ochii la ce votați, să nu căscați pe urmă punga. Englezii n-au căscat ochii, ci au căscat gura, iar acum plătesc. Și, în timp ce ei o să cam facă foamea sau o să bălească prin magazine, la niște păpică prea scumpă pentru buzunarul lor, circarii, cu treaba făcută, o s-o ducă bine-mersi, răsplătiți regește de țarul Putin pentru că și-au făcut datoria de coloană a cincea și au distrus ce era de distrus.

Partea bună e că, după un asemenea deznodământ, nu cred să mai existe vreo țară care să vrea să iasă din UE și să riște să-și ia țeapa britanicilor. Partea și mai bună e că noi nu mai avem imbecili din ăștia care ar putea conta, în jocul Rusiei: Vadim e mort, Becali e plecat în concediu, iar Ponta e dus cu pluta definitiv, cu tot cu ortodoxismul lui de cumetrie. Că o fi istoria asta cum o fi, dar o calitate are: mai devreme sau mai târziu ia toate deșeurile gen Farage cu fărașul și le aruncă la gunoi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cri

  19 iulie 2016 8:24

  I-as sugera autorului acestui articol precum si celor care cred sau debiteaza astfel de ineptii sa vizioneze filmul "Adevarata fata a Uniunii Europene", facut de britanici inca in anii '90. Filmul documentar se poate vedea pe Net, cubtitrat in romana.

  raspunde comentariului
 • oana

  04 iulie 2016 22:13

  Lista de imbecili cu aere ,e mult mai lunga,treci pe RTV sa vezi ca vine APOCALIPSA TEHNOCRATA in fiecare minut !Bravo, Ghitulica, asta e opera ta !

  raspunde comentariului
+