Noi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

de Eugen Cismasu , 15 mai 2021

Sătulă să se facă de râs în fața turiștilor străini, sau să cheme Poliția ori de câte ori bandele rivale de taximetriști își rup oasele prin parcări, Compania Națională pentru Aeroporturi a instituit un nou set de reguli aplicabile, din luna iunie, transportatorilor de persoane.

Așadar, din iunie:

1. La aeroport sunt acceptate toate firmele de taxi, cu excepția celor cu licență de București, a celor care practică prețul de 3 lei/km sau a șoferilor care n-au minimum doi ani de închisoare cu executare-n cazier.

2. În cele două aeroporturi ale Capitalei va fi înființată câte o „zonă de regrupare”, unde taximetriștii se pot întâlni câte 15 minute, să se bată și să se amenințe.

3. Taximetriștii vor avea voie să intre pe pista de aterizare și să își „momească” chiar de acolo clienții.

4. Singura condiție pentru rularea pe pista de aterizare esta taxiurile să fie comandate de clienți încă de la intrarea în spațiul aerian românesc.

5. Pentru a evita dramele și ororile ce i-ar putea avea ca protaginiști pe taximetriștii români, poliția va escorta fiecare taxi care transportă turiste străine decoltate și dezinhibate, iar pădurile din apropierea aeroportului vor fi defrișate.

6. Tariful taxiurilor va fi modificat la un modest „ten lei for kilo-metre”.

7. Un ghișeu special amplasat la intrarea-n aeroport le va schimba obligatoriu taximetriștilor și turiștilor banii, din mărunt în bancnote mari, pentru a corespunde cerințelor cursei.

8. Taximetriștii vor trebuie să știe un minimum de engleză, fiind testați înainte. Dacă înțeleg fraze precum „from di airport tu dă airport” ori „no monkey bijniss!”, vor avea acces în aeroport.

9. Toți taximetriștii trebuie să stea cu maimuța la vedere. Turiștii străini trebuie să vadă că românii sunt de o sinceritate dureroasă, așa că nimeni nu-și va mai ascunde maimuța-n torpedo.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    31 august 2022 22:12

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+