Nominalizările Academiei la premiile ,,Cațavencu” ediția 2014

de Radu Dumitran , 02 ianuarie 2015
Nominalizările Academiei la premiile ,,Cațavencu” ediția 2014

Iată că a trecut și 2014. În sfârșit. An mai prost nu cred că s-a mai văzut din 2013. Dar a trecut. Numai că, în urma sa, Academia a strâns nominalizările la premiile ,,Cațavencu” ediția 2014, un fel de Nobeluri pentru personajele implicate în cele mai mari scandaluri de anul trecut. Iar în 2014 lista a fost foarte lungă și, implicit, treaba pentru echipa redacțională a Academiei a fost foarte grea. Numai că, vorba aia, noi vrem ce-i mai bun, așa că...Let ză gheimz bigin!

1.Premiul ,,Nu neapărat inundații, da' ceva care să scufunde pe toată lumea” îi revine domnului LIVIU DRAGNEA, alături de medalia de onoare la secțiunea ,,Cea mai frumoasă mustață a anului”

2. Premiul ,,Trafaletul nostru cel de toate zilele” îi revine PREA FERICITULUI DANIEL care a demonstrat de atâtea ori că nu doar bătaia, ci și folosirea trafaletului sunt desprinse din Rai.

3.  Premiul ,,Dar din dar se face Raiul” îi revine ÎNALT PREA SFINȚITULUI TEODOSIE, care a putut să demonstreze de atâtea ori în acest an că, adunând mitele de la minimum trei elevi, poate aduce Raiul la Tomis.

4. Premiul 1 la secțiunea ,,Pușcăriașul anului” îi revine domnului DAN VOICULESCU, alături de medalia de onoare ,,Omul fără o lentilă nu mai iese din latrină”

 

5. Premiul ,,Cațavencu pentru literatură 2014” îi revine domnului ADRIAN NĂSTASE, împreună cu ordinul de maximă onoare ,,Vai de Steaua României”, pentru deosebitele merite în industria romanelor scrise în pușcărie.

6. Premiul ,,Fă, Doino, fă doctorate!” îi revine domnului premier VICTOR VIOREL PONTA, împreună cu titulatura ,,Doctor Honoris Causa” în materie de plagiate.

7. Premiul ,,Economie te halesc, că am studii la Harvard” îi revine don'șoarei IOANA PETRESCU pentru că tot anul l-a făcut pe Dracu-n patru la Ministerul de Finanțe.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • grisa

  09 ianuarie 2015 14:37

  Foarte pertinente premierile. La multi si fericiti ani tuturor amatori ai Academiei Catavencu.

  raspunde comentariului
 • ion

  04 ianuarie 2015 17:51

  Sa continuati si in 2015 .La multi ani ! Si varanului ii doresc la multi ani acolo unde este !

  raspunde comentariului
 • aurel

  02 ianuarie 2015 10:52

  Sunteți și rămâneți criminali Nu se poate ! Vă felicit cu toată stima....BRAVO !

  raspunde comentariului
+