Nou serial pe Antena 3: Sclavul Izaura

de Spartakus , 16 iulie 2014
Nou serial pe Antena 3: Sclavul Izaura

Pentru că s-au terminat înregistrările cu Bercea Mondial şi Mircea Băsescu, iar audienţa Antenelor a început deja să scadă, responsabilii Intact vor lansa un nou produs mediatic, capabil să ţină în priză, cu fălcile încleştate, pumnii strânşi şi ochii ieşiţi din orbite de ură, poporul antenist. Este vorba de un serial absolut senzaţional, inspirat din realitatea imediată şi, ne anunţă producătorii, mult mai tare decât „Fetele marinarului”.

„Până la plecarea Tiranului de la Cotroceni mai sunt totuşi câteva luni, aşa că ne-am gândit că e păcat să ne ţinem telespectatorii pe uscat, fără să aibă şi ei pe cine blestema, la cine urla. Că ăştia, dacă ies din stare sau intră în sevraj, cu greu îi mai aduci la vot… Casetele cu Bercea Mondial s-au terminat, ţigănimea n-o mai putem invita în studio, că i-a legat DNA-ul pe toţi, de la Izaura la Băsică, deci vom lansa o ecranizare despre magraonii din clanul Bercea, dar cu actorii noştri”, a precizat un înalt responsabil din cadrul Intact.

Potrivit zvonurilor care circulă prin Băneasa, rolul principal în telenovela „Sclavul Izaura” îl va avea Mihai Gâdea, ale cărui buze senzuale ar stârni invidia oricărei ţigănci şi ar rupe inima oricărui ţigan. În plus, nimeni nu ştie să-şi pună fustele în cap mai bine ca Gâdea, deci alegerea era evidentă. Rolul lui Băsică va fi interpretat de Ciuvică, întrucât nu doar că rimează, dar actorul pare la fel de prostănac ca şi originalul, deci va intra rapid în pielea acestuia. În acest sens, Mugur Ciuvică face deja, din câte am aflat, şedinţe intensive de solar, pentru a-şi mai înnegri tenul cu vreo zece nuanţe.

În fine, pentru că trebuia cineva din trust să se sacrifice şi să joace rolul lui Băsescu Traian, acela a fost Mircea Badea. Luptător convins, Vuvuzel a decis să se sacrifice pentru cauza nobilă a patronului şi a acceptat să fie ras în cap, pe creştet, ca să semene cu Băsescu. „Prietene, a declarat Badea, machiorii de la Antena 3 au făcut o treabă excelentă, când mă vezi aşa juri că sunt Băsescu! Mi-au fxxxt şi o chelie, mi-au tras şi de o pleoapă în jos, de hăhăit oricum hăhăiam ca handicapatul încă de când eram mic şi mă uitam la desene, deci mi-am intrat rapid în rol. Cu băutura a fost mai naşpa, că eu sunt sportiv, nu mă ating de alcool, dar ce nu fac eu pentru domnul Dan Voiculescu (săru’mâna, Şefu, trăiţi!).

Tot pentru domnul Voiculescu (săru’ mâna încă o dată, Şefu, trăiţi, liberare uşoară!) mă voi sacrifica şi o voi pupa – puah! - chiar şi pe Dana Grecu, fiindcă s-a decis sus, la Grivco, că ea va juca rolul Udrei. Ştiu, o să-mi fie extrem de greu să fiu înjurat de câteva milioane de oameni, care o să mă vadă în fiecare seară pe post de Băsescu, dar asta e! Oricum trebuia să mă obişnuiesc cu tratamentul ăsta, fiindcă după ce intră la puşcărie domnul Voiculescu, pe mine o să mă scuipe lumea pe stradă!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+