Noua deviză a liberalilor? ”Prin boi înșine!”

de Spartakus , 12 mai 2016
Credit foto: Mirabela Constantin/Facebook

Dacă ar mai trăi în zilele noastre și ar vedea ce s-a ales de partidul lor, Brătienii și-ar da, probabil, două palme, să se convingă că nu visează, apoi, văzând că tot ce se întâmplă e adevărat, i-ar lua la palme pe toți prostituații politic care iau azi deciziile în PNL. Din marele partid liberal, vârful de lance al progresului, s-a cam ales praful. Pe românește vorbind, partidul ăsta nu mai are coaie. Pe undeva, e de înțeles, dacă ne uităm cine-l conduce: doamna Alina n-a avut niciodată, căci ea e femelă, naște pui vii pe care îi hrănește cu lapte, iar domnul Blaga o fi avut el cândva, dar cred că și le-o fi prins printr-un gard, la vamă și de atunci a început să se-ngrașe așa. De domnul Predoiu nici nu mai vorbesc, săracu, l-au trimis ăștia cu japca la primărie, ca pe miresele alea juruite din Evul Mediu, să i-o tragă acolo Firea cu dildoul ei roz și să-i lărgească... perspectiva politică, evident.

În aceste condiții, este evident că legendara deviză ”Prin noi înșine!”, care i-a însoțit pe liberali în aproape două secole de istorie, nu-și mai are rostul. Mult mai potrivită ar fi ”Prin boi înșine”, pentru că, la ce șeptel scopit a ajuns să conducă PNL nu văd un alt termen mai potrivit.

Mulți au rămas uluiți auzind că actualul primar general interimar, liberalul Răzvan Sava, a bătut palma cu Piedone, pentru a-și asigura sprijinul în alegeri. Nu știu dacă s-o fi spălat cu dezinfectant nediluat după ce a bătut laba cu Piedone, dar afacerea, oricum am lua-o, pute. Pute urât de tot. Cât de jos să te cobori, ca liberal, să faci înțelegere cu un ucigaș moral, el să-ți garanteze sprijinul tuturor pomanagiilor din sector, iar tu să-l strecori pe listă, în Consiliul Local, ca să mănâncă și gura lui ceva după alegeri, că de mâncat rahat s-o fi săturat.

Dar stați, fraților, mai ușor cu indignarea pe scări, fiindcă gestul nu e ceva singular, ci e tipic pentru liberalismul de cumetrie practicat de PNL în ultimii ani. Nu vă mai aduceți aminte că liberalii s-au înhăitat până și cu o hahaleră ca Gigi Becali, ca să-i ia banii și voturile? Nu mai zic de alianța contra firii (nu Firea, altă fire) cu PSD, când corupții din ambele partide s-au bătut pe burtă, ca apoi să se bată – evident, de fațadă – și peste bot? Deci ce-a făcut Răzvănel ăsta e doar apogeul unei politici de curvăsăreală orală, normală și paranormală, tipică liberalilor.

Singura necunoscută, în momentul de față, e ce-ar mai putea fi în stare căcănarii ăștia care fac de râs săgeata liberală, ca să-și asigure voturi. Cu cine o să se mai alieze, să ajungă mai jos și mai josnic decât tovărășia cu Piedone? Ce-o să mai promită, ca să ne cerșească votul? Ăștia ar fi în stare de orice, bag seamă. Și nu m-ar mira să văd în curând, pe străzile Bucureștiului, afișe cu candidații PNL făcuți ca în posterele alea fotoșopate cu Mihaela Rădulescu: ”Sunt candidatul Cutare și promit să ți-o sug dacă te lași de fumat și te-apuci de votat. Votați PNL!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+