HomeActualitateNouă locuri unde veți putea vota astăzi

Nouă locuri unde veți putea vota astăzi

Pentru a încuraja prezența la vot, USL-iștii au cerut să se permită instalarea urnelor în următoarele spaţii.

1. În ștranduri. În imediata apropiere a dușurilor, românii aflați astăzi la bazin pot vota, singura condiție fiind să nu ude cerneala astfel încât să curgă de pe DA pe NU.

2. Pe autostradă. În dreptul telefoanelor de urgență, care nu funcționează, sunt montate urne de vot. Urnele sunt așezate la o distanță de aproximativ 5 km una de cealaltă, astfel încât să permită o perioadă de răgaz între voturi.

3. În păduri și locuri special neamenajate pentru grătar. Între doi mici, o bere și-un drum până la un copac mai îndepărtat de grup, poți vota fără jenă.

4. În biserică. Românii care merg astăzi la slujbă sunt rugați ca în cutia milei să arunce, împreună cu bani, și un buletin de vot. De asemenea, pot pune ștampila și pe acatist în dreptul numelui lui Băsescu ori Crin.

5. La mall. În mallurile din țară sunt organizate mai multe urne de votare, la trei buletine completate al patrulea fiind gratuit.

6. În hipermarketuri. Între raionul de băutură și legume congelate se află o tânără cu fustă scurtă, maiou și pielea mov care-ți dă un colț de pâine cu salam și un buletin de vot.

7. Parcagiii din oraș. Persoanele care-ți vor face astăzi semn și vor striga la tine „bag-o aici!” nu se referă la automobil, ci la vot. Te îndrumă spre urnele montate pe trotuar.

8. În timpul pozei cu maimuța de pe litoral. Special dresată, maimuțica Cita are astăzi o ofertă specială: în schimbul unui vot și al unei fotografii, vă caută și de păduchi.

9. În crâșme, bodegi, spelunci și berării. Pentru că politica se face la gura halbei, USL-iștii nu au dorit să-i discrimineze pe cei care suferă de un handicap locomotor-abțiguitor, așa că sunt instalate urne de votare la bar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare