HomeActualitateNouă motive pentru care nu merită să te uiți...

Nouă motive pentru care nu merită să te uiți la Estonia – România

Încep meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, și chiar dacă nici nouă nu ne vine să credem, ne-am calificat până și-n grupele de calificare. Ăsta-i noroc divin, nu alta. Cu toate astea, sunt numeroase motivele pentru care nu trebuie să-ți consumi timpul urmărind meciul de la televizor:

1. Există proasta impresie că un patriot ține neapărat cu România (la fotbal) și trebuie să trăiești fiecare meci cu fularul în dinți. Pornind de la afirmația că fotbalul e doar un sport, și nu există niciun beneficiu de pe urma lui, nu are rost. Nu vor veni puhoaie de turiști să viziteze România dacă vom câștiga vreodată ceva. Evident, nu?

2. Riscăm să vedem un meci prost. Sunt șanse mari ca naționala noastră să joace execrabil din varii motive: fotbaliști slabi, antrenor slab, presiune mică-n limuzinele fotbaliștilor, prime mici, caviar stricat la recepție etc. Și chiar dacă jucăm bine, e un meci cu Estonia. Meciurile mari nu se joacă cu Estonia.

3. În cele 90 de minute ale meciului poți face ceva mult mai inteligent, dar și solicitant. Ca de exemplu cititul. Despre meciul de azi vei putea discuta maximum o săptămână, dar despre o carte…

4. În același timp cu meciul de fotbal, Pro TV difuzează filmul „Cavalerii Shaolin”, cu Jackie Chan și Own Wilson. Cred că îți este deja imposibil să alege între cele două comedii execrabile.

5. În echipa națională sunt convocați șapte fotbaliști de la Steaua. Și un stelist cerebral poate spune că echipa din Ghencea nu joacă atât de bine, iar fotbaliștii sunt greoi, stângaci. Ce au câștigat până acum s-a datorat prostiei adversarului și arbitrajului.

6. În timpul meciului, pe OTV și Antena 3 se vor face dezvăluiri fără de care nu vei putea trăi.

7. Pe când olimpicii plâng la auzul imnului, fotbaliștii se uită impasibili la mulțime și bâiguie câteva versuri de dragul celor care se uită la TV.

8. Vei suporta, oare, comentariul făcut de cei de la TVR? E riscul mare. Îți asumi să suporți 90 de minute de fraze fără sens, cuvinte aiuritoare și povești extra-sportive?

9. La ora meciului e și emisiunea „Roata norocului”. Ăsta sport bărbătesc. Să-l suporți pe Vârciu, să-nghiți o minciună, să nu-ți pierzi mințile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare