HomeActualitateNouă vedete pe care urmează să le vedem în...

Nouă vedete pe care urmează să le vedem în reclamele Catena

Că Adrian Enache agață e o minune. Că agață și scoate femei la Catena, la un Faringosept, e o dovadă că el place doar doamnele de la osteoporoză în sus. Că Stela și Arșinel nu mai au umor e trist. Dar, la câte apariții au în televizoarele autobuzelor din București, până și cei din Tânăr și neliniștit au zis „AJUNGE!”. Dar cine va apărea în reclamele Catena în viitorul apropiat?

1. Fuego – Cântărețul a acuzat mereu faptul că românii nu-l prea înghit și parcă-s sătui de atâta împodobit, dar în viitoarea reclamă le va recomanda tuturor să-ncerce vitamine Magne B6. Împodobește, mamă, stomacul.

2. Hrușcă – Alt personaj pentru care numeroși români au început să simtă o stare de greață și petrec prea mult timp la toaletă. Hrușcă le va cânta la chitară din fața farmaciei: „Cu lămâie și oțet/ Leru-i ler, da leru-i ler/ Greața toată a dispărut/ Leru-i ler, da leru-i ler”

3. Oana Zăvoranu – Cine poate face o reclamă mai bună unei farmacii decât una ambulantă? „Mulțumită Catena, pot băga în mine câte 50 de scobutiluri, indiferent de oră. Dacă ar mai vinde și alcool…”.

4. Cătălin Botezatu – Oamenii nu mai folosesc supozitoare din principii, dar, promovate de un trend setter, adaptate la nevoi și, eventual, făcute roz și pufoase, vor ajunge preferatele tinerei generații. Pentru bărbați, supozitoarele cu push-up.

5. Teo Trandafir – Drumurile dese la farmacie o vor ajuta să-și scoată bărbatul din patima jocurilor de noroc. Constantin Iosef va renunța la pokerul pe jetoane pentru cel pe aspirine.

6. Gigi Becali – „Bă-băiatule! Bă! Io nu merg la farmacie pentru că io sunt Becali și io sunt sănătos ca taurul, dar am venit la Catena ca să iau niște ciocolax să-i dau și lui Dan Voiculescu, și lui Oancea, și toată Antena 1, da?”

7. Doroftei – Precum în celelalte reclame, Doroftei va intra peste niște pensionari în farmacie și va spune: „Hei! Sunteți bolnavi și n-aveți energie? Beți și voi ActiEnergys, băutura energizantă cu ginko biloba și extract de lamium purpureum!

8.Victor Ponta – „Îți dau cu 16% mai multe motive să vii la farmacie. Îți dau cu 16% mai multe motive să pleci cu mâna goală.”

9. Corina – La urechea pensionarilor surzi va cânta „farmacia a a a a a ta, farmacia a a a a a ta!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare