HomeActualitateNoul an școlar va începe fără boboci! Vezi alte...

Noul an școlar va începe fără boboci! Vezi alte consecințe ale Ordonanței din Educație

Noul an școlar va începe fără boboci în foarte multe unități școlare din România. După oficializarea celebrei Ordonanțe a guvernului Ponta, foarte mulți părinți, ca să evite cheltuielile financiare în cei 12 ani de școală, și-au înscris copiii direct la facultate. Propunerea a fost primită foarte bine de către Vanghelie, cât și de către toți guvernanții din România. În sfârșit studii superioare și pentru ei.
Este de așteptat ca premierul să mai propună niște ordonanțe de urgență care sp reformeze total și definitv educația. Astfel, în România vom avea medici cu diplome de mecanici auto. Deci, dacă ai probleme cu inima, ți se schimbă filtrul de aer. Mai mult, se va putea conduce mașina fără permis categoria B. Așa vor intra în legalitate toți copii parlamentarilor din țară.
Plin de recunoștință, un student la teologie care are diplomă de zidar, a declarat: "Vreau să facem practică la facultate. O să construim o biserică, iar în unul din pereți vrem să îl zidim pe domnul Ponta, precum a fost zidită Ana lui Manole. O să fie o surpriză pentru toți românii. Sperăm să ne iasă foarte bine lucrarea și să țină măcar 50 de ani."

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare