HomeActualitateNoul candidat PNL la Primăria București ar putea fi...

Noul candidat PNL la Primăria București ar putea fi Câinele Vasile!

Precum se știe, candidatura lui Marian Munteanu la funcția de primar al Bucureștiului a stârnit reacții vehemente, câinii de pază ai democrației – e drept, uneori și javrele – contestând dreptul acestuia de a deveni Căpitan… ăăă, pardon, edil al Capitalei. Potrivit unor surse bine informate, azi-noapte, liberalii au fost în ședință non-stop, examinând problema pe toate părțile. Singurii care și-au manifestat curajul de a candida au fost Mircea Ionescu Quintus și Neagu Djuvara, însă ei au fost respinși de conducere, deoarece s-a considerat că sunt prea bătrâni ca să mai învețe la vârsta asta să fure, iar partidul are nevoie de bani – doar pentru ce-s primarii făcuți? Fiindcă dintre mai tinerii membri de partid n-a dorit nimeni să devină carne de tun pentru Găbița Firea și să ajungă rușinea mapamondului pe motiv că o să-l bată o femeie, conducerea a trecut la măsuri extreme, stabilind ca noul candidat, al patrulea, să fie desemnat prin tragere la sorți.

Evenimentul va avea loc astăzi, în prezența membrilor de vază al Marelui PNL, iar în urnă au fost introduse nume grele, ca ”stegarul dac”, Sorin Burtăverde, Sorin Taiefrunză și chiar renumita mascotă a PDL de pe vremuri, Câinele Vasile. De altfel, așa cum ne-au informat sursele noastre, acesta are și cele mai multe șanse, întrucât numele lui a fost scris pe jumătate dintre bilețelele introduse în urnă, la solicitarea copreședintelui partidului, Vasile Blaga.

”De fapt, nu este chiar Câinele Vasile ăla original, care păzea sediul PDL, pe ăla l-a eutanasiat Băsescu, ci un urmaș al lui, la fel de agresiv însă, au precizat sursele noastre. Câinele Vasile are toate calitățile necesare pentru a deveni primar, calități pe care niciun alt penelist nu le întrunește: e tupeist, rău de gură, latră, dar nu mușcă, n-o să poată lua șpagă, că n-are buzunare la blană, se împuiază mai rău ca Gabriela Firea și nici nu poate fi acuzat că umblă după ciolan, că el se mulțumește să roadă și un os amărât”. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare