Nu mai furați curent, faceți firme de apartament!

de Victor Eugen Lungu , 03 decembrie 2014
Nu mai furați curent, faceți firme de apartament!

Combinatele bugetofage de pe vremea lui Iliescu, adevăratele gropi ale economiei românești au fost privatizate și s-au transformat în intreprinderi de apartament – preferatele în afaceri ale statului mafiot român, cele care ne alungă peste hotare adevăratele afaceri creatoare de valoare și locuri de muncă.

E lesne de înțeles de ce firma de apartament este mai profitabilă decât o afacere reală în economia de paiață pe care o mimează statul român de imediat sunt 25 de ani.

Firma de apartament nu depune nici un efort pentru a exista și a câștiga fără număr, fără număr. Nu are costuri financiare. Nu consumă nervi, timp și energie pentru că nu se întâlnește niciodată cu prevederile fiscalității ridicate. Nu se rătăcește în hățișul reglementărilor stufoase și interpretabile. Nu are de-a face cu impredictibilitatea legislației și birocrației românești.

Firma de apartament cu protecție politică are “dreptul politic” la evaziune fiscală. Deci, poate angaja la negru, poate face afaceri cu statul șamd.

Și nu uitați: orice consum produce pagube. Pagubele trebuiesc recuperate. Statul le va recupera de la cetățenii săi. Care cetățeni, v-am mai zis, în ziua votului stau ascunși în spatele fumului grătarelor și cred că torpilează sistemul. Nu îl torpilează, îl întăresc.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+