Nu mamuții radioactivi din Piața Victoriei sunt periculoși, ci elefanții hiperactivi din Parlament!

de Spartakus , 14 februarie 2017
Nu mamuții radioactivi din Piața Victoriei sunt periculoși, ci elefanții hiperactivi din Parlament!

Fără îndoială că, la ora când scriu aceste rânduri, angajații România TV își dau deja cu tesla în ouă (bine, care o mai avea pe acolo așa ceva – de doamna Corina Drăgotescu știu sigur  că are, deci își dă!) că nu le-a venit lor ideea sefe care i-a venit lui Tolo, anume că Piața Victoriei este supusă unor doze mortale de radiații. Ce căței plătiți de Soroș să latre anti-PSD, ce lasere de citit gândurile guvernanților, ce lanterne de 7 wați faza scurtă, pentru manipulat psihotronic tinerii frumoși și liberi?

Radiații, neică! Ah, ce titluri ar mai fi dat RTV-ul și Antena 3 dac-ar știut ele chestia asta: ”Rămâi prost și votezi PSD! Află ce-au găsit specialiștii lângă răgăliile de la Piața Victoriei!” ”Șoc: iohaniști și soroșiști, stați acasă, că vă paște Cernobîlul de România!” sau ”N-o să-ți vină să crezi: fosilele de mamut s-au aprins și ele, odată cu luminițele din Piață, dar au luminat verde fosforescent.”

Nu știu dacă Tolontan, un jurnalist care ar trebui apreciat pentru investigațiile excelente făcute până acum a dat-o pe tabloidizare, băgând placa mamuților radioactivi sau, pur și simplu, a pus botul la un fonfleu menit să-i spulbere credibilitatea – la modul ”cine mă, Tolontan, ăla cu mamuții radioactivi?” Cert este că asemenea cioace n-ar trebui să ne sperie și să ne determine să stăm acasă, ca să nu mai manifestăm contra ciorditorilor din Guvern, pe motiv că ”dacă ne iradiem?”

Ipoteza asta cu mamuții radioactivi e cel puțin hilară: numai gândiți-vă că protestatarii stau în Piața Victoriei de doar două săptămâni, în vreme ce Grindeanu și ai lui sunt acolo de la începutul lui ianuarie. Până acum, dacă erau radiații, ar fi trebuit să aibă, cu toții, de la Grindeanu la Servila, dinții mai rari ca ai lui Dragnea! Nu mai zic de tehnocrați, care au condus un an, - ar fi trebuit să fie toți, de la Cioloș la doamna Prună – chei ca-n palmă. Și ce să mai vorbim de Ponta, care a stat acolo mai bine de doi ani – nici zâmbetul ăla de școală ajutătoare n-ar mai fi rămas din el!

Nu, nu de mamuții radioactivi din Piața Victoriei trebuie să ne temem azi, ci de elefanții hiperactivi din Parlament. De alde fosilele bine păstrate, pentru etatea lor, gen Tăriceanu și Dragnea, de prădătorii cu tupeu și obrazul mai gros ca platoșa de T-Rex, gen Șerban Nicolae, de brontozauri oportuniști, traseiști printr-o grămadă de partide și atât de bine adaptați la mediu că ar rezista și dacă le-ar cădea un meteorit în cap – meteoritul s-ar sparge sigur, căci, se știe, cine e cel mai deștept cedează. Iar tinerii inventivi, temerari și rezistenți care seară de seară se adună în Piața Victorei, să le spună guvernanților că sunt cu ochii pe ei, nu de cancerul provocat de radiații ar trebui să se teamă, ci de ciuma roșie provocată de PSD, că asta e boală contagioasă și ne molipsește și viitorul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Neagu Mircea

  15 februarie 2017 11:13

  CEEA CE REZISTA 150 DE MILIOANE DE ANI , ESTE OSUL DE FILDESH , adica CAPUL DE DINOZAUR , PROBABIL , ERA , DIN OS DE FILDESH , PROBABIL , de 200 de KILOGRAME , era CRANIUL DE DINOZAUR ! Probabil , ca Dinozaurii aveau Capetele din Os de Fildesh . Dar Osul Normal Nu Rezista Probabil 150 de Milioane de Ani , deoarece in Os Exista Aer ! IAR DINOZAURII AVEAU CAPETELE TARI ! SI GRELE , PROBABIL , 500 KILOGRAME . Maimutele aveau Craniile Normale cu Aer , Fragile , pentru ca Maimutele Stau , afara in Aer , iar Aerul , este si in Os , in Craniul de Maimuta . PROBLEMA ESTE , CE MANCAU DINOZAURII DE AVEAU , COLTZIII , DIN OS DE FILTESH ? SI CAPETELE DE DINOZAUR FOARTE DURE . SI O GREUTATe MINIMA DE DINOZAUR , DE 2 TONE .

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  15 februarie 2017 10:31

  PROBABIL , IPOTETIC , ca in urma cu 15 MILIOANE de ANi , au APARUT MAIMUTELE pe TERRA . Iar in Urma cu 6 MILIOANE DE ANI , PROBABIL , IPOTETIC , A APARUT OMUL PE TERRA . Totul se raporteaza Ipotetic , la Micsorarea Anilor , a celor 150 de Milioane de Ani , si a Danturii de Dinozaur de 35 de Centimetrii , raportata , la o Distanta de circa 6 Centimetrii de Masele la Om .

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  15 februarie 2017 10:00

  Am Uitat ! DANTURA LA DINOZAUR , CU O VECHIME DE 150 DE MILIOANE DE ANI , adica MASELELE , pe Fiecare Parte Dreapta , Stanga , Sus si Jos a MAXILARULUI , MASELELE , sunt pe o Distanta de 35 de Centimetrii , iar fiecare MASEA , are cam 1 Centimetru . IAR MASELELE SUNT ASEMANATOARE OMULUI !

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  15 februarie 2017 9:25

  Da erau si Cateva Posturi de Televiziune , cu Reporteri , eu am facut Cateva Poze , despre CAPUL de DINOZAUR , dar dupa aceea Astazi 15 Februarie , eu am Sters POZELE din Aparat , si nu am Publicat NICI o POZA , NICAIERI !

  raspunde comentariului
 • Nick29

  15 februarie 2017 9:24

  Cred ca radiatiile provin fie de la anemonele plantate de mineri in 13 - 15 iunie '90, fie de la "bombele" lansate de OTV_ul lui Guita in ultimele 15 zile, de cand au iesit romanii in strada.

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  15 februarie 2017 9:16

  Ieri 14 Februarie 2017 , eu am avut Interes pentru un DINOZAUR care A TRAIT in urma cu 150 de MILIOANE DE ANI . EU CRED CA DINOZAURII AU FOST STRAMOSII MEI , dupa aceea RINOCERII , dupa aceea MAIMUTELE , dupa aceea OMUL DIN NEANDERTHAL , dupa aceea EU ! Din Curiozitate , eu am Masurat cu Aproximatie , CAPUL UNUI DINOZAUR , cu urmatoarele Dimensiuni , cu Aproximatie , adica , LUNGIME = 2,30 Metrii , si LATIME = 1,5 Metrii , si INNATIME = 1,65 Metrii . Iar IPOTETIC , UN DINOZAUR AR FI AVUT URMATOARELE DIMENSIUNI , IN URMA CU 150 DE MILIOANE DE ANI , adica , LUNGIME = 13,80 Metrii , si LATIME = 7,00 Metrii , si INNALTIME = 9,90 Metrii .

  raspunde comentariului
 • Dan Nietzsche

  14 februarie 2017 21:00

  Este timpul când protestatarii din Piața Victoriei și celelalte orașe ale țării să pregătească o scrisoare deschisă către Guvernului Romăniei în care să arate toate revendicările dorite pentru a înceta protestele.

  raspunde comentariului
 • M

  14 februarie 2017 19:39

  Pentru Romania radioactivitatea Adamestilor e mult mai malefica decat Cernobalul.

  raspunde comentariului
 • grisa

  14 februarie 2017 18:01

  Toti pesedeii aliniati tovaraseste in spatele conducatorului iubit dracnea, ce-i facu milionari pe fiu-su si pe fosta nevasta el ramanand sarac lipit, drept pentru care a cadorisit Teleormanul cu cea mai mare suma din bugetul tarii pe care l-o fi mostenit de la tat-su, un " cinstit" ce si-a educat fiul cum sa fure, sa minta si sa manipuleze pe cei saraci cu duhul. Acum "teleormanenii cinstiti" vor putea fura in liniste , sa-si mai faca 'pretinii" mustaciosului niscai case ,ca doar s-a dat lege cu "liber la furat". Celor ca alde dracnea li se falfaie de romani, el sa-si asigure " viitorul". Pacat de tinerii ce-au rabdat frigul asta naprasnic fiind cu mult prea mult bun simt , i-au dat ocazia unui nrtrebnic , sa-si bata joc de ei.

  raspunde comentariului
 • Cititescu

  14 februarie 2017 16:59

  Nu cred ca Tolontan a lansat stirea cu radiatiile din naivitate sau ignoranta. E suficient de versat ca sa nu-si fi dat seama ce face. Nu poate fi ignorata presupunerea ca stirea a fost lansata cu dedicatie ! Daca o sa-l huiduie "iradiatii" sa nu se mire.

  raspunde comentariului
+