HomeActualitateNumai știri bune. Pe bune

Numai știri bune. Pe bune

  • România a câștigat nouă medalii la Campionatul European de gimnastică feminină de la Sofia, inclusiv titlul pe echipe. Asta-i vestea bună. Vestea rea e că Guvernul răsplătește o medalie de aur cu 14.000 de lei (puțin peste 3.000 de euro), argintul cu 8.400 de lei și bronzul cu 5.600 de lei (sursa: ziare.com). După ani de zile de antrenamente, o gimnastă care obține argintul la un campionat european câștigă cât Prea Fericitul Daniel Ciobotea într-o singură lună și cu 600 de euro mai puțin decât primește de la stat președintele ASF într-o singură zi!
  • Elevii români au terminat pe locul I Olimpiada Internațională de Chimie de la Moscova, cu cinci medalii de aur, una de argint și una de bronz. Asta-i vestea bună. Vestea și mai bună e că acești elevi nu se vor irosi – au primit toți oferte de la universități din străinătate.
  • Maria Alexandra Lungu, o româncă de 13 ani, a defilat pe covorul roșu de la Cannes. Ea joacă în singurul film italian selectat în competiția oficială. Acum aștept s-o confisce Gâdea la Antena 3, s-o laude umed pentru talentul ei nemaivăzut și s-o întrebe de ce a ales Italia. Nu cumva din cauza regimului băsist?
  • Contra și Marica au salvat Getafe de la retrogradare. E, asta da veste bună. Partea rea e că, pentru fotbaliștii români din Occident, salvarea de la retrogradare e o veste bună. Campionatele le câștigă alții.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare