Nunta la cort, singura concesie pe care Teo a făcut-o maneliștilor

de Spartakus , 03 iunie 2012
teo

Pentru că ea nu e ca scârbili alea amărăștence care-și transformă nunta într-o panaramă televizată, Teo Trandafir a decis să organizeze o ceremonie cât mai discretă. Și s-a ținut de cuvânt, în sensul că a invitat doar vreo 150 de persoane. Chiar dacă această cifră ar putea părea imensă unora dintre noi, să ne amintim totuși că vorbim de Teo, pentru care, ca să dăm un exemplu la întâmplare, douăj de sarmale pe farfurie reprezintă o cifră modică. Nunta s-a desfășurat într-un cadru intim, pe malul lacului Buftea, și, spre uimirea generală, niciunul dintre balaoacheșii care au făcut-o pe Teo vedetă nu a fost invitat!

Singura concesie pe care duduia Trandafir a făcut-o maneliștilor a fost organizarea nunții la cort. În rest, p-acolo n-a trecut nici picior, mustață sau aripă de Vali Vijelie, Adi Minune, Florin Salam sau Dan Bursuc. Cum totuși mireasa, în toiul nunții și după vreo două șnapsuri, s-a simțit roasă de vinovăție, Holografii, care au ținut locul tarafului tradițional din emisiunile lui Teo, s-au încumetat să umple golul lăsat de absența uriașului talent care este Adi Copilul Minune. E adevărat, ei n-au în repertoriu melodii cu „valoarea mea” și nici cu „dujmanii-mi poartă pică”, în schimb, au un hit cu bani, pe care l-au cântat cu refrenul nițeluș schimbat, pentru ca miresica să nu simtă diferența: „Banii vorbește, banii vorbește, unii te coboară, alții te lovește!”.

Potrivit Pro TV, mireasa a purtat două rochii la nuntă, dar nu înnădite una de alta, așa cum ar putea crede cârcotașii, ci pe rând. Cunoscute fiind înclinațiile umanitare ale duduii Trandafir, nu avem nicio îndoială că ambele rochii vor fi donate copiilor din Etiopia, care nu au acoperiș deasupra capului. Astfel, mii de prichindei negri vor fi la adăpost de razele nemiloase ale soarelui, grație dărniciei lui Teo și, mai ales, volumului ei – asta ca să vedeți diferența dintre o vedetă cu greutate și o pițipoancă gen Moni Gabor, din a cărei rochie nu s-ar fi putut face nici măcar o față de pernă.

Tot Pro TV a transmis, cu dedicație specială pentru calicii înnebuniți după Teo, și meniul de la nunta acesteia. Un meniu tradițional românesc, după cum s-au lăudat organizatorii, din care nu au lipsit sărmăluțele cu mămăliguță, purcelul la tavă și nici tortul de ciocolată cu fructe de pădure, preferatul miresei și, probabil, și al lui Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare și Horea, Cloșca și Crișan, că doar d-aia a fost meniul tradițional, nu?

Nu știm cât au crăpat în ei din aceste delicatese fericiții miri și invitații lor, dar să nu vă mire dacă Teo și soțul ei își vor petrece o minunată lună de miere la clinica AKH din Viena. Unde, evident, perfuziile vor fi din partea casei.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+