HomeActualitateO labă la vremea ei face cât doi pesedei

O labă la vremea ei face cât doi pesedei

Faptele sunt știute: în comuna doljeană Mîrșani, consilierul local Țurlea Costică, de la PSD, îl acuză pe primarul Ghencioiu – tot Costică și tot de la PSD, că l-ar fi obligat, în perioada 2010-2012, să-i facă pardon și anume laba, în biroul propriu și personal. Fiindcă, după propria lui mărturisire, era primarul lui și nu putea să-l refuze, nea Costică (Țurlea) îl masturba pe celălalt nea Costică (Ghencioiu) în fiecare zi de marți, preț de un sfert de ceas. Fiindcă, tot după propria mărturisire, îi era scârbă, îl apuca doar ”cu două degete” – probabil că și o pensetă ar fi fost la fel de indicată, dată fiind vârsta protagoniștilor – 65 de anișori. De prisos să mai adăugăm că masturbatorul se lăuda totuși, pe de altă parte, în fața celorlalți consăteni, că el e ”mâna dreaptă a primarului” și ei nici nu știau câtă dreptate are.

Carevasăzică, la PSD nu mai e la modă să te giugulești, cu amanta, prin birou, prin mașină sau pe la popasul ”Căprioara”, ci să-ți tragi un pensionar cu mâna iute pe post de țiitoare. Și vă dați seama ce noroc pe capul – mă rog, pe capetele! –  pesedistului ăluia care se nimerește să beneficieze și de un pensionar cu Parkinson? Ce fraier a fost Mitrea că s-a însurat cu secretara, ce prost Nechita că făcuse fixație pentru pupăza aia blondă care l-a vândut la DNA, ce gogoman Dragnea că și-a făcut-o pe pisi deputat la 23 de ani, ce tăntălău chiar Ion Iliescu că și-a luat consilieră blondă și lucra cu Crețu, când uite, dacă-și trăgea vreun coleg de generație cu el, poate că acum arăta nu de 50 de ani, ci de 30!

Pe altă parte însă, mai știi că ăsta n-o fi noul trend în PSD, să nu mai ai amante, că alea-s costisitoare și te mai bagă și procurorii la beci din cauza lor, ci consilieri, pe post de ”mână dreaptă”? Stau și mă gândesc: Duicu a cui mână dreaptă o fi fost? Dar Oprișan? Oare Bănicioiu o fi o mână dreaptă mai dibace decât Negoiță? Și Mazăre, Mazăre cui o fi ajuns, săracu, să dea o mânuță de ajutor la bulău? Pariez că pe Șova l-au dat afară din partid nu pentru că era hoț, că la PSD toți sunt hoți, ci pentru că avea două mâini stângi și deci nu putea rezolva pe nimeni. Însă cel mai mult mă frământă întrebarea: Victor Ponta a cui mână dreaptă o fi? Că a lui Băsescu nu poate să fie – Marinarul n-ar renunța la Udrea nici picat cu apă, iar a lui Iohannis nici atât: păi n-au liberalii sloganul ăla fain cu ”prin noi înșine”?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare