HomeActualitateO lume normală, normală, normală

O lume normală, normală, normală

Trupa finlandeză Pertti Kurikan Nimipaivat (PKN) a câștigat selecția pentru reprezentarea Finlandei la Eurovision. Formația este alcătuită din patru bărbați cu handicapuri mintale, iar vestea a descurajat din start ceilalți participanți. Un membru al comisiei românești de selecție (care a preferat să rămână anonim, pentru a nu fi amendat de CNCD) a analizat acest aspect, special pentru Academia Cațavencu:

"Mergem acolo fără speranțe la primul loc, așa cum obișnuiește România. E clar că, după Conchita Wurst anul trecut, corectitudinea politică se va impune din nou prin trupa finlandezilor. Ne vom schimba și noi orientarea: la anul trimitem o formație de cerșetori prin Europa, poate chiar una selecționată dintre finlandezii noștri detașați acolo.

Încercăm, pentru anul în curs, promovarea unei trupe de șoc și care ar putea emite pretenții la locul doi: Romeo Fantastik, Nicolae Guță, Salam și Printzesa de Aur. Eu zic că și locul 3 ar fi o performanță, deoarece am informații că Tony Poptămaș va concura pentru Norvegia, cu o melodie conținând citate din Einstein, Dalai Lama și Corynutza Cory. Asta-i situația, să fim mulțumiți că mutanții extratereștri evită Pământul, iar membrii comunității shemale nu au încă ambiții muzicale!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare