HomeActualitateO nouă realizare a guvernului Ponta: a adus mai...

O nouă realizare a guvernului Ponta: a adus mai devreme iarna!

Ninsorile abundente din ultimele două zile i-au surprins pe meteorologi, care nu se aşteptau ca iarna să vină încă din luna octombrie. Prognozele au fost date brusc peste cap de un front de aer extrem de rece, venit dinspre Siberia. Se pare însă că instalarea acestui front nu a fost întâmplătoare, ci face parte dintr-un proiect mai amplu al guvernului.

Cunoscut pentru afinităţile lui faţă  de zona euroasiatică – Rusia, China, Coreea de Nord, Victor Ponta ar fi comandat, se pare, la Moscova, câteva zile de ninsoare şi a încheiat chiar şi un acord bilateral, ce stipulează ca noi să le dăm ruşilor gazul de la Transgaz, iar ei să ne dea, în schimb, mult frig.

Acordul constituie doar una dintre măsurile luate în cadrul proiectului „Doar Ponta poate” – alte iniţiative fiindu-ne semnalate de prietenul nostru Oscar Manto: Doar Ponta poate să vindece Ebola, Doar Ponta poate să alunge ameninţarea extraterestră şi Doar Ponta poate să stopeze încălzirea globală, căderea părului şi îmbătrânirea.

Acum, prin zăpezile comandate direct din Siberia, guvernul s-a gândit să facă o bucurie tuturor românilor, aducându-l pe Moş Crăciun mai devreme. „Fiindcă mai avem multe pomeni electorale de dat, ca să nu se enerveze unii şi să ne acuze că vrem să-i cumpărăm pe români, o să spunem, de acum înainte, că pomenile nu-s de la noi, sunt de la Moş Crăciun, a precizat un membru al „echipei Victor Ponta”. Pentru că doar Ponta îl aduce pe Moş Crăciun mai devreme.

De fapt, dacă ne gândim bine, la ce bărbi are premierul, chiar el este Moş Crăciun. Dar, pentru că din cauza grelei moşteniri băsiste nu mai sunt suficienţi bani la buget cât să ajungă  pentru toţi românii, Moş Crăciun-Ponta o să distribuie saci cu cadouri doar pensionarilor, bugetarilor şi asistaţilor. Celorlalţi români, care muncesc în mediul privat, ca şi celor din diaspora, o să le dea doar plasă”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare