HomeActualitateOficial, ne întoarcem în Epoca de Chitră

Oficial, ne întoarcem în Epoca de Chitră

Ministerul Educației a anunțat că proiectele de Cercetare Exploratorie nu mai primesc decât 45% din fondurile solicitate și, de asemenea, vor avea loc diminuări la tot ce înseamnă cercetare în România. E și normal să se întâmple asta, doar Catedrala Mântuirii Neamului nu se ridică prin cercetare, ci cu bani. Și-am mai făcut un pas mare înapoi în Epoca de Chitră, în curând românii fiind nevoiți să se-ntoarcă la obiceiuri străvechi:

Unelte de piatră – involuția tehnologică și științifică ne va propulsa mult în trecut, moment în care vom începe să construim autostrăzi, clădiri de birouri și biserici cu unelte de piatră. O să fie mai complicat când vom utiliza smartphone-urile și computerele cu gadgeturi de piatră, dar ne adaptăm.

Focul – evident, singurul foc de care vor mai avea parte românii o să fie în seara de Paște, adus de la Ierusalim cu avionul de către politicieni. În rest, ne vom încălzi mâncarea la microunde și la lupă-n soare.

Matematica – mulți dintre români au dovedit că mai departe de operațiunea „plată-rest” nu au nevoie de matematică, dar în viitor și matematica o să fie o enigmă.

Roata – încet, dar sigur, vom uita și de roată, viitorul fiind al automobilelor care vor levita. În condițiile în care doar politicienii și preoții își vor permite asemenea minunății dumnezeiești, restul românilor vor utiliza roaba cu roata-n colțuri.

Sistemul solar – Soarele se va învârti în jurul României. Și cometele vor lovi doar țările păcătoase și lipsite de credință adevărată.

Terra – Pământul o să fie plat și cu unghiuri obtuze. Prima la dreapta după Nădlac e abisul.

Picturi în peșteră – în viitor vom avea picturi rupestre în cluburile abandonate din orașe. Sute de căprioare vânate de bizoni.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare