HomeActualitateOltenii rezolvă criza gazelor naturale!

Oltenii rezolvă criza gazelor naturale!

Un bărbat din Craiova a descoperit o metodă inedită prin care România o să devină independentă energetic mai devreme de 2020.

“Când am fost la ziua de naștere a vecinului Marian, am mâncat niște varză cam picantă, carne și prune, apoi am băut bere și vin roșu. Până să-mi dau seama că am făcut indigestie, el s-a ridicat de la masă, a spus că-i este foarte cald, apoi a deschis toate geamurile din apartament. Atunci mi-a picat fisa! Vine iarna, de ce să plătesc ca prostul ditamai factura, când pot să-mi produc singur căldura?” a declarat Ion Târțescu, decoperitorul gazelor cât se poate de naturale.

Ideea olteanului vine ca o gură de aer proaspăt, mai ales în contextul în care rușii ne-au redus porția de gaze, iar exploatarea gazelor de șist ridică probleme de mediu.

“Am citit pe internet că gazul metan implică cheltuieli de exploatare și transport mai reduse decât alte resurse energetice. Ei bine, metoda mea mea reduce costurile la zero și implică exploatarea gazelor care se formează în timpul digestiei, un amestec  alcătuit din metan, hidrogen sulfurat, azot, dioxid de carbon și amoniac. E foarte simplu! Omul mănâncă ce obișnuiește, adică mâncăruri grase, lactate, pâine goală, mere, prune, varză sau fasole, iar gazele vin de la sine”, a adăugat Târțescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare