HomeActualitateOmagiu conducătorului iubit: în Turcia va fi lansat modelul...

Omagiu conducătorului iubit: în Turcia va fi lansat modelul Dacia Erdlogan!

În Turcia, eșecul puciului militar și reușita deplină a loviturii de stat date de regimul Erdogan, au prilejuit populației simple, cu mai puțin de doi neuroni, de la orașe și sate, numeroase manifestări de bucurie. Turcii și-au manifestat fericirea că sunt, în continuare, păstoriți de prealuminatul sultan, în cele mai diverse chipuri, de la bătutul cu cureaua al nevestei care s-a uitat la telenovele puciste, până la distrugerea cărților care nu aveau poze, deci nu puteau fi citite de ei. Răcnind ”Allah akbar” mai tare chiar și decât teroriștii kamikaze ai ISIS, să audă ăia și să se detoneze de ciudă, turcaleții sunt gata acum să se alieze cu Rusia și Iranul, pentru a da o palmă răsunătoare agenturilor străine, lui Gullen, Gollum și altor personaje care-i vor răul stăpânului tuturor inelelor din Turcia.

Dragostea turcilor de rând pentru conducătorul lor este atât de mare încât aceștia nici nu știu ce să mai facă spre a și-o dovedi. Astfel, se pare că, în cinstea lui, următorul model de Dacia care se construiește la turci nu se va mai numi Logan, care e un nume capitalist, occidental, ci Erdlogan. După cum ne-au precizat surse bine dezinformate la de la uzina din Siktirghiaur, modelul turcesc Erdlogan va avea dotări la care ceilalți posesori de Dacia pot doar visa. Pe lângă motorizarea specială, care permite autoturismului să demareze cu o viteză de peste 1.000 km/oră, pentru a depăși orice avion F-16 care s-ar lansa în urmărirea lui, mașina dispune și de alte facilități.

De pildă, pe cauciucuri sunt trecute versete din Coran, care pot fi imprimate pe șosele și autostrăzi, la orice frână bruscă, să citească și ghiaurii spurcați participanți la trafic și să se culturalizeze. Mașina nu va mai fi dotată cu airbaguri, ci cu mulaje gonflabile ale mâinilor lui Erdogan, să știe tot turcul că, în caz de accident, o să-i țină sultanul ca-n palmă prin spitale, cum l-a ținut și pe Victor Ponta. Mașina nu va mai avea oglinzi retrovizoare și laterale, ci iconițe cu Erdogan. Deoarece, zic  autoritățile, dacă vezi mereu chipul sultanului preaiubit, nici nu mai ai nevoie să te asiguri când depășești, schimbi banda, treci pe roșu, că sigur ajungi în Rai, la Profet.

Preșurile de la bord nu vor mai fi preșuri obișnuite, cu rizuri, să nu-ți alunece piciorul pe ele când conduci, ci preșuri din cauciuc sfințit, pe care șoferul își va putea face rugăciunile zilnice. Cum sunt cinci rugăciuni zilnice, la fiecare Erdlogan cumpărat se va primi gratis încă un preș, să fie și cinci preșuri. În fine, constructorii Dacia Erdlogan au decis ca pe GPS-ul încorporat în bord să nu mai fie trecute orașe, străzi sau alte obiective, ci o singură direcție: spre Mecca. De altfel, în curând turcii nici nu vor avea cum să mai plece în altă parte.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare