HomeActualitateONG-urile cer achitarea maidanezilor ucigași, pe motiv că sunt...

ONG-urile cer achitarea maidanezilor ucigași, pe motiv că sunt depresați!

Mai multe asociații de bipede iubitoare de patrupede din București și-au declarat indignarea față de propunerea de eutanasiere a maidanezilor, afirmând că vor merge și până la Haga pentru a apăra dreptul la viață și la mușcătură al câinilor vagabonzi. Văzându-se puse în situația de a muri de foame, din lipsă de ciolan, ONG-urile care până acum au plimbat cățeii pe banii primăriei, castrându-i pe hârtie și îngrijindu-le puii în realitate consideră că nu câinii sunt de vină pentru atacurile produse în ultima vreme, ci oamenii.

”Toți spun cu ură: să ucidem câinii ucigași! Dar v-ați întrebat ce anume îi face pe acești maidanezi cumsecade să devină fiare? Noi am studiat problema și am ajuns la concluzia că maidanezii devin atât de agresivi fiindcă suferă, toți, de depresie. De pildă, în cazul femeii atacate recent în sectorul 6 avem indicii clare că maidanezul care a tăbărât pe ea era groaznic de deprimat: partenera lui, Fetița, tocmai fusese sterilizată! Voi, dacă v-ar steriliza cineva nevasta, n-ați cădea în depresie, n-ați deveni agresivi?”, ne-a întrebat Lessie Gudureanu, președinta asociației ”Cuțu-Cuțu, na, Grivei, o Viagra dacă vrei”.

Domnișoara Gudureanu a mai afirmat că asociația ei va apela, probabil, la serviciile doamnei avocat Paula Iacob, pentru a salva câinii ucigași. ”Îi vom cere doamnei Iacob să pledeze, în numele clienților patrupezi, ”nevinovat” și vom demonstra cu acte de la veterinar că bieții câini sunt în ultimul hal de depresie, ba unii chiar au încercat să se sinucidă, traversând strada pe culoarea roșie a semaforului! Știu că în cazul lui Bosquito, câinele care l-a omorât pe turistul japonez, această strategie a funcționat, iar Bosquito se află acum la tratament, într-o clinică elvețiană pentru câinii cu tulburări bipolare. Așa vom încerca să facem și acum, iar câinii salvați vor fi trimiși în străinătate, în țări cu care România nu are tratate de extrădare”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare