Oprescu supralicitează: ”Bucureștenii vor primi gratis nu doar căldura, ci și fasolea, varza și ridichiile!

de Spartakus , 27 ianuarie 2015
Oprescu supralicitează: ”Bucureștenii vor primi gratis nu doar căldura, ci și fasolea, varza și ridichiile!

Sorin Oprescu a anunțat ieri că în următorii ani (nu a spus o cifră exactă, dar e clar că undeva în secolul ăsta, cu condiția să-l alegem tot pe el primar) bucureștenii nu vor mai da niciun ban pentru căldură, întrucât Primăria va subvenționa în totalitate prețul gigacaloriei, prin vânzarea de energie electrică mai scumpă. Trocul este deosebit de avantajos pentru locuitorii Capitalei: deși vor plăti kilowatul de-o să-i cocoșeze, iarna vor sta ca belferii, cu caloriferele date la maximum, fiindcă plătește primarul!

Dar inimosul chirurg nu s-a mulțumit să opereze doar aceste schimbări majore, ci va anunța, se pare, chiar în cursul acestor zile, noi măsuri destinate sporirii confortului concitadinilor săi. Astfel, se preconizează înființarea unui parteneriat public-privat pentru achiziționarea, de către Primărie, a recoltei de fasole, varză și ridichi produse anual de zarzavagiii din Giurgiu, Ilfov, Călărași, Teleorman și alte județe din sudul țării. Aceste legume urmează să fie distribuite, de asemenea, gratuit, bucureștenilor, simultan cu căldura moca.

”Am avut, spune o sursă din cadrul Primăriei, numeroase oferte să luăm fasole calitatea I China, f.f.f. bună, dar aia fierbe în trei zile de câte E-uri are în ea. De asemenea, puteam cumpăra varză f.f.f. dulce, producție Turcia, dar nu am vrut, pentru că e atât de tare încât pensionarii și-ar fi rupt plăcile dentare în ea – inclusiv domnul Oprescu (săru’ mâna, Șefu’) care o are tocmai din Brazilia. Așa că, fiindcă noi, la Primărie, suntem patrioți – de pildă nu luăm șpagă decât în moneda națională – am decis să achiziționăm toate aceste legume direct de la producător.

Gândiți-vă cât de minunat va fi să trăiești în Bucureștiul primarului Oprescu (săru’ mâna încă o dată, Șefu’) atunci când vor fi implementate aceste idei! Practic, în apartamentele bucureștenilor va dudui de căldură! Va fi atât de cald încât bucureștenii vor sta numai cu geamurile larg deschise iarna – ceea ce îi și sfătuim să facă, pentru evitarea exploziilor!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+