HomeActualitateOpt forme de violență aplicată de Prigoană soției

Opt forme de violență aplicată de Prigoană soției

Adriana Bahmuțeanu a declarat pentru presa care stă după fundul ei că Prigoană a acționat violent în mai multe feluri, astfel, crăcită de râsul durerii, a prezentat o listă de violențe suferite.

1. Violență fizică – de nenumărate ori a primit câte un plici peste palme, mereu cu scuza că-i casa plină de muște. De asemenea, a fost nevoită să se mute din București pe durata campaniei electorale, fiind traumatizată de bannerele cu „Plici d-aici!”.

2. Violență verbală – coleric cum îl știm, Prigoană nu a avut astâmpăr și când și-a pierdut firea a început să-și jignească soția cu vorbe greu de suportat. La dosarul de divorț s-a înregistrat invectiva „uselisto!”.

3. Violență carieristică – supărat pe ea, Prigoană a hotărât s-o dea afară de la locul de muncă, pretextând că, oricum, nu făcea mare lucru, pe carnetul de muncă având funcția de „soție de patron”.

4. Violență economică – practic, i-a luat caii de la căruță, hainele scumpe, banii de SPA și shopping. Biata femeie nu are ce să mai facă la mall după ce mănâncă.

5. Violență intelectuală – Prigoană a declarat că nu a avut niciodată jena de a-i spune soției că scrie foarte prost, și editorialele ei erau citite doar de persoanele care cumpărau ziarul pentru a-și împacheta brânza și salamul pentru serviciu în el.

6. Violență parentală – Toți copiii au fost botezați cu nume alese de Prigoană. Bahmuțeanu reclamă faptul că n-a putut să-și boteze niciunul dintre copii cu un nume neaoș, Alehandro, Miguel sau Costel.

7. Violență muzicală – Adriana reclamă faptul că Prigoană o silea să asculte Etno și Taraf TV 24/7, ea fiind mai mult adepta posturilor Mezzo, TVR Cultural și VH1 Classic.

8. Violență emoțională – Prigoană nu a susținut-o niciodată în demersurile ei de a merge la televiziuni pentru a bârfi despre una, alta. Adriana îi reproşează fostului soț că nu și-a încurajat niciodată soția să facă ce-i place.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare